Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

AGROFEST: Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών προϊόντων & αγροτικών μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας άνοιξε χθες τις πύλες του

AGROFEST:  Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών προϊόντων & αγροτικών μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας άνοιξε χθες τις πύλες του

Μία μεγάλη διοργάνωση με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα άνοιξε χθες τις πύλες του στα Σέρβια της Κοζάνης.

Το AgroFest, το 1o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιείται από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου 2016 στο Καμμένο (Τούρκικο) Σχολείο Σερβίων.

Με σύνθημα: Δουλειά, Καινοτομία, Εξωστρέφεια,

το Agrofest πρόκειται να είναι ένα σημείο αναφοράς για την αγροτική παραγωγή.


Η διοργάνωση γίνεται από τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο ΠΕ Κοζάνης με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος με μήνυμα του σε παραγωγούς και μεταποιητές έχει τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης της παραγωγικής κουλτούρας και την ανάδειξη του συνόλου των σημαντικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων των παραδοσιακών προϊόντων.

Έδωσε το στίγμα του φεστιβάλ, ανακοινώνοντας πως η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την υποστήριξη της αγροτικής παραγωγής και την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων, του φυσικού περιβάλλοντος και των επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα.

Με επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, το ΑgroFest θα αποτελέσει σημείο συνάντησης μεταποιητών, εμπόρων, κατασκευαστών μηχανημάτων, επιχειρηματικών συμβούλων, και ανθρώπων της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με την αγροτική επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. 

agrofest 1o festival paradosiakon proionton kai agrotikon mixanimaton

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 

Video

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας