Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Πελοπόννησος Expo, όλη η Πελοπόννησος σε μια έκθεση

Πελοπόννησος Expo, όλη η Πελοπόννησος σε μια έκθεση

Η Πελοπόννησος υποδέχεται για πρώτη χρονιά την Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την παραγωγικότητα, τη εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης.

Στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι έτοιμοι για τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη γενική Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Πελοποννήσου.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης στο Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ, εκεί όπου θα συναντηθεί όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου.

Για πρώτη φορά τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης και η Alfa Expo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν μια έκθεση όπως δεν ξανάγινε στην Πελοπόννησο, μια έκθεση για τον Πελοποννήσιο επαγγελματία και μία έκθεση για την προβολή της εμπορικής & παραγωγικής δράσης της Πελοποννήσου.

EXPO3

✓ Ειδικό αφιέρωμα στον Αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό.
✓ Β2Β συναντήσεις με επιχειρήσεις από το εξωτερικό μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network.
✓ Eνημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece.
✓ Εκδηλώσεις μαγειρικής με διάσημους σεφ, εκδηλώσεις για το κρασί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους οινοποιούς της Πελοποννήσου, παραδοσιακό παντοπωλείο & ελληνικό μπαρ,
✓ Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Γεωργία - Κτηνοτροφία - Νέες καλλιέργειες - Αγροδιατροφή - Τουρισμός - Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Ανακαίνιση - Τρόφιμα, Ποτά - Παραγωγική Φυσιογνωμία Πελοποννήσου - Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα - Ποδήλατο - Ενέργεια - Τεχνολογία Περιβάλλοντος - Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας - Μ.Μ.Ε - Διαφήμιση - Πληροφορική., θα παρουσιαστούν στην Πελοπόννησο Expo φέρνοντας τις νέες τάσεις & τις εξελίξεις της αγοράς σε όλους μας.

Δείτε εδώ το Φυλλάδιο

EXPO AFISA

Επισκεφθείτε το website www.peloponnisosexpo.gr

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας