Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016

Παγκόσμια διάκριση της GREEN AGRO AΕ, από τη DuPont

Παγκόσμια διάκριση της GREEN AGRO AΕ, από τη DuPont

Η GREEN AGRO AE, βραβεύτηκε τον Ιούλιο στις Η.Π.Α. από την DuPont (USA, Wilmington, DE) ως μία από τις 3 καλύτερες επιχειρήσεις για την γεωγραφική περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (σε σύνολο 15 βραβευμένων επιχειρήσεων παγκοσμίως, από 10 χώρες), στα πλαίσια του προγράμματος “Βραβεία για το Σεβασμό του Περιβάλλοντος” (Environmental Respect Awards).

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν 27 χρόνια και σκοπό έχει να ενθαρρύνει και να τιμήσει την αριστεία στη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση, να εκπαιδεύσει εμπόρους και διανομείς σε όλο τον κόσμο σε ασφαλείς επιχειρηματικές πρακτικές και να προωθήσει την περιβαλλοντολογία στη γεωργία τη βιομηχανία και το ευρύ κοινό

Η βράβευση της GREEN AGRO σε παγκόσμιο επίπεδο, αφορούσε τις σύγχρονες και εγκεκριμένες εγκαταστάσεις που διαθέτει και τις ορθές πρακτικές που εφαρμόζει για την προστασία του περιβάλλοντος και του κοινωνικού συνόλου καθώς και την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, στα πλαίσια ενδεδειγμένων συστημάτων διαχείρισης προστασίας του περιβάλλοντος (πρόληψη ατυχήματος μεγάλης έκτασης).

DUPONT GREEN AGRO

Η GREEN AGRO AE ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την χονδρική εμπορία γεωργικών εφοδίων (φυτοπροστατευτικά προϊόντα, λιπάσματα, σπόροι).

Επιπλέον, από το 2009, προσφέρει υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) για αγροχημικά και γενικότερα χημικά και επικίνδυνα προϊόντα σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις (σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία SEVESO III).

Η DuPont είναι μια εταιρεία επιστημών, με έτος ίδρυσης το 1802 και δράση σε περισσότερες από 90 χώρες.

Στοχεύοντας σε αειφόρες λύσεις, απαραίτητες για μια καλύτερη, ασφαλέστερη και υγιέστερη ζωή για τον κόσμο, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για τις αγορές συμπεριλαμβανομένων της γεωργίας, της διατροφής, των επικοινωνιών, της ασφάλειας και προστασίας, της στέγασης και των κατασκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την βράβευση παρακαλώ ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους.
www.environmentalrespect.com
www.greenagro.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δαβίδ Άντζελ

Green Agro AE
Τηλ. 2310 784 841
Φαξ 2310 784 843
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

POSTER

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας