Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Απαγορεύεται ρητά η διακίνηση καρπών εσπεριδοειδών με φύλλα και ποδίσκους

Απαγορεύεται ρητά η διακίνηση καρπών εσπεριδοειδών με φύλλα και ποδίσκους

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας που αφορά τους διενεργούμενους ελέγχους στην διακίνηση των εσπεριδοειδών χωρίς κοτσάνι και φύλλα καθώς και την τήρηση των προδιαγραφών εμπορίας στην διακίνησή τους, προς ενημέρωσή όλων των εμπλεκόμενων.

Όπως σαφώς και ρητά αναφέρεται

 φόρτωση πορτοκαλιών και μανταρινιών σε πλαστικές κλούβες κατευθείαν από το χωράφι δεν επιτρέπεται και ότι η διακίνηση καρπών εσπεριδοειδών με φύλλα και ποδίσκους απαγορεύεται.
    
Πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες διατάξεις θα εφαρμόζονται σε όλες τις περιφέρειες εξαγωγής εσπεριδοειδών για την διαφύλαξη της φήμης των προϊόντων μας και για την ισότιμη εφαρμογή των ενωσιακών και εθνικών κανόνων τυποποίησης και ποιότητος."

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας