Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Στρατηγική Συνεργασία AGROLOGY - RBS ROYAL

AGROLOGY ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ| BLOG
Στρατηγική Συνεργασία AGROLOGY - RBS ROYAL

Συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων, η Agrology μετά τις ευρωπαϊκές αγορές εισχωρεί στη δύσκολη και απαιτητική αγορά της Κίνας, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία με την εταιρία RBS που αφορά τις καινοτόμες σειρές προϊόντων Θρέψης της Agrology.

AGROLOGY RBS

Τα εξειδικευμένα προϊόντα και η πολυετής τεχνογνωσία στη Θρέψη σε καλλιέργειες υψηλής αξίας, αποτελούν το σημαντικότερο εφόδιο της Agrology στην ανάπτυξη νέων διεθνών αγορών και προσελκύουν ολοένα και περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού για καινούριες συνεργασίες με την ελληνική εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας η RBS θα προμηθεύει και θα διαθέτει στην αγορά της Kίνας τα καινοτόμα προϊόντα της Agrology.

Η αρχή γίνεται με τα πρωτοποριακά λιπάσματα XGel®

Press release photo 1

Παρουσίαση της πρωτοποριακής σειράς λιπασμάτων XGel®

Η σειρά XGel® είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης της Agrology στη δημιουργία της επόμενης γενιάς λιπασμάτων.

Ενσωματώνοντας τις αποκλειστικές τεχνολογίες E2DA® και S3® τα XGels προσφέρουν υψηλές συγκεντρώσεις, βελτιωμένη πρόσληψη και ταχύτερη μετακίνηση θρεπτικών ουσιών μέσα στο φυτό, χωρίς να θυσιάζονται η ευκολία στη χρήση ή η σταθερότητα.

Η σειρά XGel® προσφέρει θρέψη υψηλής απόδοσης NPK για κάθε στάδιο ανάπτυξης, ικανή να αυξήσει σημαντικά την απόδοση και την ποιότητα.

Τα XGels® προορίζονται για διαφυλλική χρήση σε απαιτητικές καλλιέργειες όπως φρούτα και λαχανικά.

Το λανσάρισμα της Ελληνικής σειράς «υπερσυγκεντρωμένων υδατοδιαλυτών λιπασμάτων XGel®» διεξήχθη στην Nanchang (επαρχεία Jiangxi,Κίνα).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η Διοίκηση, καθώς και όλοι οι υπεύθυνοι πωλήσεων της RBS.

Την Agrology εκπροσώπησαν ο Δρ. Μιχάλης Παπαοικονόμου (CEO) και ο Χαρίλαος Μπαχάρης (International & Exports Development Manager), οι οποίοι μετέφεραν το όραμα και τις αξίες της Agrology στους νέους συνεργάτες.

Στις ομιλίες τους, αφού παρουσίασαν την πρωτοποριακή σειρά λιπασμάτων XGel®, ανέλυσαν την εταιρική κουλτούρα της Agrology και την προσέγγιση της εταιρίας πάνω στον τομέα της εξειδικευμένης θρέψης.

Με αυτή την κίνηση ουσιαστικά αυξάνεται η εξωστρέφεια του Ομίλου Εταιρειών που ανήκει η Agrology, αλλά και αξιοποιούνται όλο και περισσότερες νέες ευκαιρίες που ανοίγονται σε χώρες της Άπω Ανατολής.

Press release photo 2

O CEO της Agrology, Δρ. Μιχάλης Παπαοικονόμου υπογράφει τα συμβόλαια συνεργασίας με τον CEO της RBS

Press release photo 3

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ της Agrology, κος Χαρίλαος Μπαχάρης, παρουσιάζει την καινοτόμα σειρά λιπασμάτων XGel®

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων των δύο εταιρειών, η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των παραγωγών μέσω της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και της καινοτομίας.

Το λανσάρισμα των XGel® είναι μόνο η αρχή στην στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών, καθώς στο άμεσο μέλλον είναι προγραμματισμένες νέες συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες.

Ήδη για το τρέχον έτος έχουν δρομολογηθεί νέες συμφωνίες που αφορούν την καινούρια καινοτόμα σειρά προϊόντων Gravital®, όπως επίσης και τις προϊόντικες σειρές Suprafix® & Xact®.

Ακόμη, η συνεργασία των δύο εταιριών θα επεκταθεί δυναμικά και άμεσα και στον τομέα της φυτοπροστασίας με τo Bordelesa 20SC®,το μοναδικό υγρό βορδιγάλειο της αγοράς!

Σχετικά με την RBS ROYAL

Η RBS είναι μια νέα και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία παραγωγής και ανάπτυξης υδατοδιαλυτών λιπασμάτων, βιοδιεγερτών και εδαφοβελτιωτικών.

Παράλληλα αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία εισαγωγής και διανομής προϊόντων Εξειδικευμένης Θρέψης στην αγορά της Κίνας, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες συνεργασίες με μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 2005 με έδρα το Πεκίνο. Διαθέτει 4-πλήρως εξοπλισμένα-ιδιόκτητα εργοστάσια, ενώ έχει δυναμική παρουσία σε τουλάχιστον 28 επαρχίες της χώρας. Προμηθεύει την αγορά με τουλάχιστον 60 εγκεκριμένα προϊόντα Θρέψης.
Press release photo 4

Ομαδική φωτογραφία με τα στελέχη της Agrology και όλους τους SALES REPRESENTATIVES της RBS.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.agrology.eu

AGR Logo EN

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας