Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

H Anthesis παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις και συζητά με Αγρότες και Γεωπόνους... στιγμές από την Agrotica2018

ANTHESIS ΕΠΕ
H Anthesis παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις και συζητά με Αγρότες και Γεωπόνους... στιγμές από την Agrotica2018

Η πρώτη συμμετοχή της ANTHESIS ΕΠΕ στην 27η Διεθνή Έκθεση ‘’AGROTICA’’, την πιο δυναμική των τελευταίων χρόνων, ήταν μια εποικοδομητική και ολιστική παρουσία στον θεματικό τομέα της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Καλλιεργειών με την παρουσίαση νέων καινοτόμων Μεθόδων και Προϊόντων.

Πλήρως εναρμονισμένων με τις σύγχρονες απαιτήσεις και εξελίξεις τόσο σε επίπεδο επιχειρηματιών όσο και επαγγελματιών του αγροτικού κλάδου.

Πόλο έλξης για την υψηλή επισκεψιμότητα του Περιπτέρου μας αποτέλεσε το ισχυρό δίκτυο συνεργασιών της  ANTHESIS ΕΠΕ με εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων σύγχρονης φυτοπροστασίας όπως π.χ. η Biogard /CBC Europe, BolineAgrosciences LTD, κ.α. οι οποίες πρωτοπορούν με αυτόνομα τμήματα διαχείρισης της εταιρικής έρευνας (R & D).

Γενική Φωτογραφια Περιπτέρου ANTHESIS στην AGROTICA

Γενική Φωτογραφία Περιπτέρου ANTHESIS στην AGROTICA

Γενική Ενημέρωση Επισκεπτών

Γενική Ενημέρωση Επισκεπτών

Αξιοσημείωτη ήταν η δυναμική παρουσία των εμπορικών επισκεπτών από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες εξελίξεις στη σύγχρονη φυτοπροστασία.

Lila Alban Αντιπρόσωπος Αλβανίας 1

Lila Alban - Αντιπρόσωπος Αλβανίας 

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη συνεχή προσέλευση της επιστημονικής και ερευνητικής Κοινότητας της χώρας με επιστήμονες από τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Σχολές της χώρας, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, κ.α. αλλά και των επαγγελματιών-γεωπόνων, αντιπροσωπειών και μελών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών, εκπρόσωπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων κέντρων εμπορίας και διακίνησης νωπών οπωροκηπευτικών και πλήθους επαγγελματιών – παραγωγών με έκδηλο ενδιαφέρον να ενημερωθούν από τους γεωπόνους της ANTHESIS για:

► την καινοτόμα μέθοδο παρεμπόδισης σύζευξης εντόμων με χρήση τεχνητώς παραγομένων φερομονών που συμβάλλει στην προστασία των σημαντικότερων καλλιεργειών για την αγροτική οικονομία της χώρας από εχθρούς οικονομικής ζημιάς π.χ. δενδρώδεις, αμπελώνες, κηπευτικά, κ.α. 

 την εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων φυτοπροστασίας με χρήση ωφελίμων οργανισμών τόσο στις βασικές καλλιέργειες της Ελληνικής γης όσο και σε νέες δυναμικές καλλιέργειες μικρής αλλά αναπτυσσόμενης εμβέλειας (π.χ. μικροί καρποί-(super foods), αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά κ.α).

Συνεργάτης μας από Ιεράπετρα Κρήτης κος Γαλανάκης Αντώνης

Συνεργάτης Anthesis από Ιεράπετρα Κρήτης κος Γαλανάκης Αντώνης

Συνεταιρισμός Ζαγοράς

Συνεταιρισμός Ζαγοράς

Ροδακινοπαραγωγοί Μονόσπιτα Νάουσας

Ροδακινοπαραγωγοί Μονόσπιτα Νάουσας

Dr Κοντοδήμας Δημήτρης Ερευνητής Εντομολογίας Φυτοπαθολογικού Μπενάκειου Ινστιτούτου 1

Dr Κοντοδήμας Δημήτρης Ερευνητής Εντομολογίας Φυτοπαθολογικού Μπενάκειου Ινστιτούτου

Χαλκιάς Πρόεδρος Ένωσης Κουντούρας

Χαλκιάς Πρόεδρος Ένωσης Κουντούρας

Ο Διευθυντής κ. Γιώργος Κομιανός και το προσωπικό της ANTHESIS ΕΠΕ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το Εκθεσιακό μας Περίπτερο και διέθεσαν το χρόνο τους για να καταθέσουν απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς αλλά και να ενημερωθούν από τους ανθρώπους της ANTHESIS ΕΠΕ για νέες μεθόδους και προϊόντα στον τομέα της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών.

Η ANTHESIS ΕΠΕ θα προσπαθεί πάντα να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να προωθεί προϊόντα που να καλύπτουν απόλυτα τις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα αλλά και τις δράσεις από την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.anthesis.gr αλλά και από τη σελίδα στο facebook www.facebook.com/anthesis.gr

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας