Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014

Η Haifa κοντά στον παραγωγό! Δείτε τώρα το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσαν συνεργάτες της Haifa για τη νέα σειρά προϊόντων της Turbo K.

Η Haifa κοντά στον παραγωγό! Δείτε τώρα το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσαν συνεργάτες της Haifa για τη νέα σειρά προϊόντων της Turbo K.

Δεκαετίες δράσης έχουν εξελίξει τη Haifa σε έναν παγκόσμιο ηγέτη, φημισμένη για τις καινοτόμες λύσεις που δίνει σε όλα τα πεδία που εξειδικεύεται.

Η νέα καινοτόμα σειρά της Haifa είναι η Turbo-K ™, ένα σύνθετο λίπασμα ιδανικό για αγρούς, θερμοκήπια και οπωρώνες με τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη που στοχεύει στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των καλλιεργειών.

Ο Θανάσαινας Γιώργος, παραγωγός πατάτας, μοιράζεται την εμπειρία του και την ικανοποίησή του από τη χρήση λιπασμάτων της Haifa. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Εμπιστεύομαι τη Haifa…και θα την εμπιστευτώ προτού βγει και το τελικό αποτέλεσμα!»

Σε αποδεικτικό αγρό των αδερφών Θανάσαινα χρησιμοποιήθηκε λίπασμα της σειράς Turbo K σε head to head σύγκριση με λίπασμα ανταγωνιστικής εταιρείας.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της...!

Για περισσότερα παρακολουθείστε το video που ακολουθεί.

 

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας