Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Αλλαγή των Νέων Εταιρειών του www.farmacon.gr

Αλλαγή των Νέων Εταιρειών του www.farmacon.gr

Προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι μέσω αλλαγών που κάνουν το portal πιο φιλικό και προσιτό στους χρήστες μας! Γι’ αυτό το λόγο βελτιώσαμε το layout των εταιρικών νέων και τον τρόπο παρουσίασής τους. Ο χρήστης πλέον έχει τη δυνατότητα με ένα κλικ να βλέπει σύντομο εταιρικό προφίλ, τεχνικά φυλλάδια, οδηγούς/προγράμματα καλλιεργειών, video, δελτία τύπου κ.ά. στην πλήρως προσβάσιμη και από μη συνδρομητές ενότητα του portal μέσω του FarmaBlog.

Το www.farmacon.gr προσφέρει καινοτόμους και υψηλής αποτελεσματικότητας τρόπους προβολής και προώθησης, ισχυρές στρατηγικές επικοινωνίας και διαφήμισης μέσω ενός φιλικού για το χρήστη περιβάλλοντος, καινοτόμο τρόπο προβολής και παρουσίασης της επιχείρησης και των προϊόντων της και τη δυνατότητα ανανέωσης του προβαλλόμενου υλικού κατά την διάρκεια του έτους.

 

Στην εταιρεία  μας αφουγκραζόμαστε την επαγγελματική σκέψη, ώστε να αποτελέσουμε το δίαυλο μεταξύ της πληροφόρησης και της κάλυψης των αναγκών σας. Κατανοούμε τις ανάγκες της αγοράς, παρακολουθούμε τα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου κι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτά με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Μπορείτε με ένα κλικ ΕΔΩ να δείτε όλα τα Νέα Εταιρειών…

 

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας