Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014

Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες του www.farmacon.gr ...!

Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες του www.farmacon.gr ...!

Στο portal www.farmacon.gr μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας και τις δυνατότητές τους με ένα ΔΩΡΕΑΝ FREE DEMO για τρεις (3) ημέρες συμπληρώνοντας τη φόρμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή πατώντας επάνω στην εικόνα...

 

 

Καταχωρώντας τα στοιχεία σας στη φόρμα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, ώστε να ξεκινήσει η ΔΩΡΕΑΝ περιήγηση στη μοναδική καινοτόμο πύλη της Farmacon!

Μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του portal δίνεται η ευκαιρία για άρτια ενημέρωση, διάγνωση καλλιεργητικών προβλημάτων και επίλυσή τους μέσω των συνδεδεμένων βάσεων. Δείτε την περιγραφή που ακολουθεί:

 

FarmaBase

Μέσα από αυτό το λογισμικό της τεχνικής βάσης γίνεται η αναλυτική παρουσίαση φυτοφαρμάκων, φυτορρυθμιστικών ουσιών, λιπασμάτων, σπόρων, δενδρυλίων, εξειδικευμένων σκευασμάτων, ωφέλιμων οργανισμών, φερορμονών, παγιδών, εξοπλισμού και μηχανημάτων, μέσω απλής και σύνθετης αναζήτησης πολλαπλών φίλτρων. Ακόμη, γίνεται σύγκριση εμπορικά διαθέσιμων προϊόντων, υπολογισμός δόσεων και παρουσίαση δεδομένων τοξικότητας, υπολειμματικότητας και ανθεκτικότητας.

 

FarmaLearn

Περιέχει την παρουσίαση ενημερωμένων γεωτεχνικών συνόψεων, με έγκυρο υλικό και λεξικό τεχνικών όρων, που σχετίζονται με θέματα φυτοπροστασίας, θρέψης-λίπανσης, βιολογικής γεωργίας και καλλιεργητικών πρακτικών. Επιπλέον, παρουσιάζει ταξινομήσεις βιολογικών κύκλων, συμπτωμάτων, αναγκών λίπανσης και σύγχρονων καλλιεργητικών πρακτικών. Η συγκεκριμένη ενότητα εφοδιάζεται συνεχώς με αξιόπιστο φωτογραφικό υλικό, το οποίο οπτικοποιεί το γραπτό περιεχόμενο, καθιστώντας το με αυτόν τον τρόπο απολύτως κατανοητό.

 

FarmaTools

Το εργαλείο αυτό προσφέρει ψηφιακά συστήματα πολλαπλών φίλτρων για την αναγνώριση καλλιεργητικών προβλημάτων, την αναζήτηση ορίων επάρκειας θρεπτικών στοιχείων και την ορθή αποθήκευση αγροτικών προϊόντων. Επίσης, παρουσιάζει με απλό τρόπο μεθόδους δειγματοληψίας φυτικού υλικού και εδάφους, μέγιστων ορίων υπολειμμάτων και δεδομένων συντήρησης. Στόχος του FarmaTools είναι η εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης με τεχνική αρτιότητα.

 

FarmaBlog

Περιέχει όλες τις ελεύθερες ενότητες με ειδησιογραφία του αγροδιατροφικού τομέα, συνεντεύξεις, γεωτεχνική αρθρογραφία γεωπόνων και επιστημονικών συμβούλων, γεωτεχνικό ευρετήριο, νέα εταιριών, πρόγνωση καιρού και γεωργικές προειδοποιήσεις. Παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να αναζητά και να ενημερώνεται για όλες τις πληροφορίες του κλάδου που τον ενδιαφέρουν.

 

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας και περιηγηθείτε στις ελεύθερες ενότητες της πύλης και ενημερωθείτε για διάφορα καλλιεργητικά προβλήματα, αναζητήστε μεθόδους και εργαλεία αντιμετώπισής τους και ενημερωθείτε για τα νέα του κλάδου.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας