Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Θέσεις εργασίας για γεωπόνους σε όλη την Ελλάδα

Θέσεις εργασίας για γεωπόνους σε όλη την Ελλάδα

Δείτε τις εταιρείες που ζητούν Γεωπόνους σε όλη την Ελλάδα.

1. Εταιρεία με πολυετή δραστηριότητα στο χώρο των αγροχημικών, αναζητά γεωπόνο πωλητή/τρια με έδρα την Αθήνα και περιοχή ευθύνης την Στερεά Ελλάδα.

Απαραίτητα προσόντα:
• Ευχέρεια λόγου και ικανότητα επικοινωνίας & διαπραγμάτευσηςjobs
• Γνώση η/υ
• Γνώση Αγγλικής γλώσσας
• Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες
• Πρότερη εμπειρία στο χώρο θα εκτιμηθεί
Προσφέρουμε:
• Συνεχή εκπαίδευση
• Άριστο περιβάλλον εργασίας.
• Μισθός και bonus με κάλυψη ετήσιων στόχων πωλήσεων.
• Αυτοκίνητο
• Έξοδα μετακίνησης
Αποστολή βιογραφικού στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

2. Η American Genetics ltd, με έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ζητάει γεωπόνο απόφοιτο ΑΕΙ, κατά προτίμηση Α.Π.Θ., κατεύθυνσης φυτικής παραγωγής, για εργασία στην Ελλάδα ως τεχνικός πειραματισμού.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά : Αγγλικά, εργατικός με πνεύμα μάθησης, δίπλωμα οδήγησης, εμπειρία όχι απαραίτητη. Μισθός βασικός.

Αποστολή βιογραφικού στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

3. Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ σύμφωνα με την αρ. 2348/08-06-2015 ΑΔΑ: 6ΦΤΞΟΞ3Μ-Ω1Κ Απόφαση έγκρισης της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης του ΙΓΒ&ΦΠ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο (κατά τα άρθρα 681 και τα επόμενα του Αστικού Κώδικα και κατά του αρθρ. 6 του Ν.2527/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: «LEGATO-LEGumes for Agriculture of Tomorrow», με φορέα χρηματοδότησης: AGRITEC, Research Breeding and Services, η οποία συμμετέχει ως εταίρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα FP7-KBBE-2013-7 με κωδικό έργου: 613551.
Το αντικείμενο του έργου της σύμβασης είναι η αξιολόγηση γενοτύπων ψυχανθών στον αγρό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος LEGATO. Σκοπός είναι η αξιολόγηση επίλεκτων γενοτύπων ψυχανθών σε ποικιλία κλιματικών συνθηκών με στόχο την επιλογή γενοτύπων με αντοχή στις αβιοτικές και βιοτικές καταπονήσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Πτυχιούχος Γεωτεχνικών επιστημών -ΓΕΩΠΟΝΟΣ (ΠΕ) με Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στη Γενετική Βελτίωση Φυτών και εμπειρία σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα. Επίσης ο ανάδοχος απαιτείται να έχει καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ.
Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ" άρθρο 681 ΑΚ, μέχρι και την 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθμ. 2392/10-06-2015 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Η πρόταση υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, στην περιοχή της Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ΤΚ. 57001 ΤΘ. 60458. Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 471 613, εσωτ.: 0 218 στη Δρ. Φωτεινή Μυλωνά, Επιστημονικά υπεύθυνη του προ

 

4. Η Randstad Hellas, για λογαριασμό εταιρείας πελάτη, αναζητά Γεωπόνο

Αρμοδιότητες /Responsibilities

• Τήρηση και εφαρμογή διαδικασιών για την έκδοση άδειας διακίνησης προϊόντων
• Δημιουργία φακέλου ανά προϊόν
• Επικοινωνία με αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών
• Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων

Προσφορά/ Offer

• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
• Ασφάλιση ΙΚΑ

Πληροφορίες/Information
+30 2310414731

 

5. ΓΕΩΠΟΝΟΣ ανωτάτης σχολής ή ανωτέρας σχολής φυτικής παραγωγής με δικαίωμα χρήσης φυτοφαρμάκων και δίπλωμα οδήγησης ζητείται από γεωργική επιχείρηση στον Αγ.Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.
Αποστείλατε βιογραφικό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

6. Μεγάλη Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο Κλάδο της Γεωργίας αναζητά Στέλεχος πλήρους απασχόλησης για κάλυψη θέσης Τεχνικού Παραγωγής στο φυτώριό της που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Θηβών.
Ο υποψήφιος θα πρέπει να πληροί τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Πτυχίο Γεωπόνου ή Τεχνολόγου Γεωπόνου
Ελάχιστη προϋπηρεσία 3 ετών ως Τεχνικός Παραγωγής σε φυτώριο παραγωγής σποροφύτων
Ηλικία μέχρι 35 ετών
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Καλές γνώσεις χειρισμού Η/Υ (windows, MS-office)
Εντοπιότητα ή δυνατότητα άμεσης μετεγκατάστασης στη περιοχή της Θήβας (να διευκρινισθεί στο βιογραφικό) Αποστολή βιογραφικών στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αναφορά στον κωδικό θέσης 2-G6-12.
Αιτήσεις που δεν καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα τύχουν αξιολόγησης.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

7. ALECTRIS είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες διαχείρισης Φ/Β σταθμών στην Ελλάδα με διεθνή παρουσία στην Ιταλία, στις ΗΠΑ και Λατινική Αμερική.
Η εταιρεία επεκτεινόμενη σε νέες αγορές και σε άλλες τεχνολογίες ΑΠΕ ζητάει:
Γεωπόνο για το Τμήμα Μελετών – Έδρα Θεσσαλονίκη
• Πτυχίο ΑΕΙ
• Άριστη γνώση και δυνατότητα χειρισμού Η/Υ
• Άριστη γνώση αγγλικών
• Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, μεθοδικότητα και ευελιξία
• Δυναμικό και ομαδικό πνεύμα λειτουργίας
Αποστολή βιογραφικού στο [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ]

 

8. Η AGROLOGY ABEE που δραστηριοποιείται πετυχημένα εδώ και 30 χρόνια στον κλάδο των γεωργικών εφοδίων, αναζητά άμεσα γεωπόνο, με έδρα την Θεσσαλονίκη, για να ενισχύσει το Τμήμα Εγκρίσεων Κυκλοφορίας Προϊόντων της για Ελλάδα και Εξωτερικό.
Απαιτούμενα προσόντα
• Γεωπόνος Απόφοιτος Α.Ε.Ι.
• Άριστη γνώση Αγγλικών
• Άμεση διαθεσιμότητα
• Επαγγελματισμός, Υπευθυνότητα, Δυναμισμός
• Εμπειρία σχετική με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί θετικά

Η αποστολή βιογραφικών να γίνεται στο [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ]

 

9. Η εταιρία AGER A.E. ,ζητά Γεωπόνο, ή Τεχνολόγο Φυτ.Παραγωγής με έδρα την Πελοποννησο.(κατα προτιμηση νομους Αρκαδιας-Αργολιδος-Ηλείας)
Απαραιτητο διπλωμα οδηγησης.
Βιογραφικά μπορούν να αποσταλούν στη διευθ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Πηγές:

1. Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αττικής, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νησων Αιγαίου (ΗΣΙΟΔΟΣ)

2. Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας

 

 

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας