Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη παρουσία της Π.Ε.Π.Τε.Γ στην 26η Agrotica

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη παρουσία της Π.Ε.Π.Τε.Γ στην 26η Agrotica

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη παρουσία της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (Π.Ε.Π.Τε.Γ) στην 26η Διεθνή Έκθεση Agrotica 2016 που διεξήχθη μεταξύ της 28ης Ιανουαρίου και 30ης Ιανουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο της Ένωσης φιλοξένησε αρκετούς επισκέπτες της εκθέσεως οι οποίοι θέλησαν να μάθουν για την Ένωση και τους σκοπούς της.

Ταυτόχρονα πολλοί συνάδελφοι (πτυχιούχοι και φοιτητές) ενημερώθηκαν για τις επιτυχίες της Ένωσης όσον αφορά τόσο τα επαγγελματικά δικαιώματα των μελών μας όσο για τους στόχους, τις επιτυχίες και τις προτάσεις μας για τον πρωτογενή τομέα .

Στο σημείο αυτό το ΚΔΣ της Π.Ε.Π.Τε.Γ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς συναδέλφους και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις οι οποίοι βοήθησαν ώστε το εγχείρημα αυτό να υλοποιηθεί και να έχει αυτή την επιτυχία.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί το συνεταιρισμό Stevia Hellas και την επιχείρηση Mermix όπου πέραν του υλικού της παραβρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της Εκθέσεως.

Επιπλέον αντιπροσωπεία της Ένωσης στα πλαίσια της Εκθέσεως συζήτησε με την εταιρεία Farmacon για ενδεχόμενη συνεργασία, μια συνεργασία η οποία μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στις δύο πλευρές.

Ακόμη, το ΚΔΣ της  Π.Ε.Π.Τε.Γ θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους Γεωπόνους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης όπου παραβρέθηκαν στο περίπτερο της Ενώσεως και βοήθησαν δηλώνοντας πως "χωρίς την παρουσία τους το περίπτερο μας θα ήταν άψυχο και χωρίς ουσία".

Τέλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην ΔΕΘ- ΗΕLEXPO A.E για τις υπηρεσίες που προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και την ελπίδα πως στην επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερες.

Κλείνοντας, το ΚΔΣ της  Π.Ε.Π.Τε.Γ αποχαιρέτησε την Αgrotica2016 ορίζοντας από τώρα το επόμενο ραντεβού στην επόμενη Διεθνή Έκθεση που θα διοργανωθεί στη χώρα μας.

 

Δείτε Δελτίο Τύπου της Π.Ε.Π.Τε.Γ.

Φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας