Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τη μυκητοκτόνο ουσία DuPont™ Zorvec®

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει τη μυκητοκτόνο ουσία DuPont™ Zorvec®

H DuPont έλαβε έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη δραστική ουσία oxathiapiprolin, το εμπορικό σήμα της οποίας είναι DuPont™ Zorvec®. Η δεκαετής περίοδος έγκρισης ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου του 2017.

Επαναστατικό μυκητοκτόνο με νέο τρόπο δράσης για τον έλεγχο ασθενειών σε αμπέλι, πατάτα και άλλα λαχανικά

Τα προϊόντα με το δραστικό Zorvec® στη σύνθεσή τους βρίσκονται στη διαδικασία της αξιολόγησης, με την έγκρισή τους στην πρώτη χώρα να αναμένεται το 2018.

Παγκοσμίως, σκευάσματα με το DuPont™ Zorvec® έχουν λάβει εγκρίσεις στην Σιγκαπούρη, την Νότια Κορέα, την Κίνα, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, το Μεξικό και το Βιετνάμ.

Αυτό το επαναστατικό νέο μυκητοκτόνο – για χρήση σε αμπέλι, πατάτα και λαχανικά – προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό σταθερής και μεγάλης διάρκειας δράσης ενάντια σε περονόσπορους, βοηθώντας τους παραγωγούς να επιτύχουν καλύτερες αποδόσεις, κάθε εποχή, ακόμη και κάτω από δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.

BANNER LONG

Στην πατάτα τα σκευάσματα του DuPont™ Zorvec® προσφέρουν τρεις έως τέσσερις επιπλέον ημέρες προστασίας σε σχέση με τα μυκητοκτόνα που κυκλοφορούν, δεν αποπλένονται με τη βροχή είκοσι λεπτά μετά την εφαρμογή και προστατεύουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της νέας βλάστησης που είναι απαραίτητα για την μεγιστοποίηση της απόδοσης κατά την εγκατάσταση της καλλιέργειας.

“Πρόκειται για ένα από τα πιο συναρπαστικά προϊόντα που έχουμε αναπτύξει εδώ και δεκαετίες”

δήλωσε ο Bernard Straebler, Τεχνικός Διευθυντής Μυκητοκτόνων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ).

“ Υπερβαίνει σε απόδοση τα άλλα μυκητοκτόνα για ωομύκητες”

Πολλοί παραγωγοί και σύμβουλοι που συμμετείχαν σε επισκέψεις δοκιμών αγρού με σκευάσματα του DuPont™ Zorvec® επισήμαναν τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, νερού και άλλων πόρων λόγω της χρήσης του προϊόντος.

Η συχνότητα εφαρμογής του είναι μικρότερη σε σχέση με προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά για χρόνια και συνεπώς, οι παραγωγοί μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα και με μεγαλύτερη ευελιξία το χρόνο, τον εξοπλισμό και το προσωπικό, βελτιστοποιώντας την εμπορεύσιμη παραγωγή τους.

Μάθετε περισσότερα για το πώς το Zorvec® αλλάζει τα πάντα για τους παραγωγούς στο www.zorvec.com 

Video

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας