Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Εμφάνιση Πράσινου σκουλήκιου σε Βιομηχανική τομάτα, ενημερώνει η FMC

FMC
Εμφάνιση Πράσινου σκουλήκιου σε Βιομηχανική τομάτα, ενημερώνει η FMC

Η FMC σας ενημερώνει* ότι ήδη από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου έκανε την εμφάνιση του το πράσινο σκουλήκι (Helicoverpa armigera) σε καλλιέργειες βιομηχανικής τομάτας.

Το προσωπικό μας σε συνεργασία με τα τοπικά εργοστάσια επεξεργασίας βιομηχανικής τομάτας στην περιοχή της Ηλείας, ξεκίνησε να ανιχνεύει  τους πρώτους πληθυσμούς με το εκτεταμένο δίκτυο παγίδων που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία μας στα πλαίσια του συστήματος Evalio® Agrosystems.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι πληθυσμοί του σκουληκιού κυμαίνονται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, με τους παραγώγους των εκάστοτε περιοχών όπου υπάρχουν καλλιέργειες βιομηχανικής τομάτας να έχουν ήδη ειδοποιηθεί με μηνύματα των συλλήψεων ανά παγίδα, καθώς και με συμβουλές για τρόπους διαχείρισης των πληθυσμών ανά χωράφι.

Η νύμφωση των πρώτων πληθυσμών έχει ήδη ξεκινήσει όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις παρακάτω εικόνες (ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ,ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ, UNILEVER)

IMAGES

*Ενημέρωση από το τμήμα Evalio® Agrosystems της FMC Χημικά Ελλάς

RED SOLID

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας