Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Η πρόταση της Σπ. Ανδριώτης: Υβρίδια καλαμποκιού για υψηλής ποιότητας αποδόσεις

Η πρόταση της Σπ. Ανδριώτης: Υβρίδια καλαμποκιού για υψηλής ποιότητας αποδόσεις

Η εταιρεία Σπύρος Ανδριώτης Α.Ε. μας προτείνει μερικά από τα ιδανικότερα υβρίδια με εξαιρετικές αποδόσεις τόσο σε καρπό όσο και σε ενσίρωμα, για υψηλές και σταθερές αποδόσεις.

Αmerican genetics

Υβρίδια Καλμαποκιού

 

AGN 720

AGN720

Τεχνικές Σημειώσεις

Η υψηλή παραγωγή καρπού καθώς και το πολύ καλό stay green σε συνδυασμό με ένα υπέροχο φυτό μεγάλης βλαστικής δύναμης, ισχυρό στέλεχος και μεγάλα φύλλα, κάνει το AGN 720 ένα από τα καλύτερα υβρίδια, ιδανικό για τον καρπό αλλά και το υψηλής ποιότητας ενσίρωμα σε κάθε περίοδο σποράς.

Χαρακτηρίζεται από μια υγιή, μεγάλη, κωνική ρόκα, με υψηλό ειδικό βάρος. Προτιμά γόνιμα εδάφη και αρκετό νερό, αλλά επίσης προσαρμόζεται πολύ καλά, σε διάφορες καταπονήσεις, όπως θερμικά stress.

AGN720 PINAKAS

AGN720 2


 

ΑGN 625

AGN625

Μεσαίο – ψηλό Υβρίδιο, με εξαιρετική αρχική ανάπτυξη, πλούσιο φύλλωμα και πολύ καλό stay- green. Οι ρίζες και το στέλεχος του είναι ιδιαίτερα υγιή και καλά ανεπτυγμένα.

Φέρει εντυπωσιακά μεγάλο σπαδικά, με πολύ μεγάλο και βαθύ σπυρί, πορτοκαλί- κόκκινου χρώματος, ανθεκτικό σε ασθένειες, με καλό ειδικό βάρος.

Συνιστάται για γόνιμα εδάφη με καλή διαθεσιμότητα νερού.

Το AGN 625, λόγω του μεγέθους του, του φυλλώματος του, και του βέλτιστου stay green, συνιστάται επίσης για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ενσιρώματος, τόσο σε πρώιμη όσο και σε όψιμη σπορά, καθώς και σαν επίσπορη καλλιέργεια σποράς.

AGN625 PINAKAS

AGN625 2


 

HAMILTON

HAMILTON

Υβρίδιο μεγάλου βιολογικού κύκλου που ικανοποιεί τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών. Χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετική αρχική ανάπτυξη, η οποία συναινεί να ξεπεραστούν τα ευαίσθητα πρώτα στάδια της καλλιέργειας χωρίς πρόβλημα, περιορίζοντας την ανάπτυξη των ζιζανίων και διατηρώντας ένα υγιές μικρο-περιβάλλον για τα φυτά.

Υβρίδιο μεσαίου- ψηλού αναστήματος. Ο σπάδικας έχει σχήμα κυλινδρικό, μεγάλου σχήματος, με άριστη γονιμοποίηση. Φέρει μεγάλο αριθμό σειρών και πολύ υψηλό ειδικό βάρος.

Οι πρόσφατες εκτιμήσεις από τις δοκιμές του Hamilton μας έχουν δείξει πολύ καλή ανεκτικότητα στις μυκοτοξίνες, τοποθετώντας το ανάμεσα στα καλύτερα υβρίδια στην κατηγορία του, με υψηλής ποιότητας απόδοση.

 

HAMILTON PINAKAS

HAMILTON 2

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας