Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων της πολυεθνικής εταιρείας SQM, από την TEOFERT

TEOFERT
Παρουσίαση των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων της πολυεθνικής εταιρείας SQM, από την TEOFERT

H εταιρεία ΤΕΟFERT A.E. σε συνεργασία με τον αποκλειστικό της αντιπρόσωπο για την περιοχή της Κρήτης και τα Δωδεκάνησα, Cretagro πραγματοποίησαν εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης με σκοπό την παρουσίαση των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων της πολυεθνικής εταιρείας SQM.

H εταιρεία SQM ηγείται στο χώρο των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων και κατέχει τη πρώτη θέση παραγωγής νιτρικού καλίου στον κόσμο.

Διαθέτει 15 πλήρως εξοπλισμένες μονάδες παραγωγής υδατοδιαλυτών ΝPK λιπασμάτων σε όλο τον κόσμο.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν 80 γεωτεχνικοί της περιοχής, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τεχνικά για τα προϊόντα της SQM, καθώς και να συζητήσουν αναλυτικά, εξειδικευμένα προγράμματα λίπανσης καλλιεργειών για κάθε τύπο εδάφους.

Στην Ελλάδα διατίθενται αποκλειστικά τέσσερις διαφορετικές σειρές λιπασμάτων:

✔  Ultrasol Πρώτες Ύλες 

Σειρά πρώτων υλών ιδανικά σχεδιασμένες ακόμα και για τις πιο απαιτητικές και ευαίσθητες εφαρμογές (υδροπονία, ΝFT), όπως το Ultrasol K Plus (Νιτρικό Κάλιο), το Ultrasol Magnit (Nιτρικό Μαγνήσιο Εξαυδρικό), το Ultrasol MKP (Φωσφορικό Μονοκάλιο) κ.α.

✔  Ultrasol NPK

Διαφορετικοί τύποι υδατοδιαλυτών ΝPK λιπασμάτων εμπλουτισμένοι με ένα πλήρες μείγμα έξι ιχνοστοιχείων, κατάλληλοι για όλα τα συστήματα υδρολίπανσης καθώς και για διαφυλλικές εφαρμογές.

✔  Ultrasol Magnum Special –Acid ΝPK

Σειρά από όξινα υδατοδιαλυτά ΝPKs με προσθήκη ξηρής φωσφορικής ουρίας σε κρυσταλλική μορφή, ιδανική λύση για ασβεστώδη και αλκαλικά εδάφη.

✔  Speedfol Olive SP

Σειρά εξειδικευμένων κρυσταλλικών λιπασμάτων για την καλλιέργεια της ελιάς και διαφυλλική εφαρμογή.

Όλα τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα της SQM ξεχωρίζουν στην αγορά λόγω της χημικής τους σύστασης (καθαρά προϊόντα χωρίς προσμείξεις και συσσωματώματα, πλήρως υδατοδιαλυτά, χωρίς προσθήκη χλωρίου και βαρέων μετάλλων), της φυσικής τους κατάστασης (ελεύθερης ροής προϊόντα, με ομοιομορφία στη σύσταση, μέγεθος κόκκων και χρώμα) και της αγρονομικής τους συμπεριφοράς (κατάλληλοι τύποι σύμφωνα με τις ανάγκες των φυτών για μεγιστοποίηση των αποδόσεων).

Δείτε στιγμές από την εκδήλωση εδώ:

 MG 8611

 

 MG 8647

 MG 8681

 MG 8614


 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Υδατοδιαλυτά Λιπάσματα της εταιρείας SQΜ, επισκεφθείτε το site της TEOFERT

TEOFERT GNWRIZOYME TH THREPSH

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας