Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Emphyton: Ορθή Θρέψη στο Βαμβάκι… Έμφυτη άμυνα στα Παθογόνα

Emphyton
Emphyton: Ορθή Θρέψη στο Βαμβάκι… Έμφυτη άμυνα στα Παθογόνα

H Emphyton δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών και προϊόντων έχοντας ένα ρόλο μοναδικό, πρωτοποριακό και ιδιαίτερο.

Να δημιουργεί, στοχεύοντας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών της και να προτείνει λύσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της παραγωγής του.

Στον όμιλο Emphyton πιστεύουνε στη συνεχή εξέλιξη και στην ποιοτική εξυπηρέτηση έχοντας ως όραμα την «καλλιέργεια» ιδανικών, μοναδικών και νέων λύσεων για τη διαρκή «καρποφορία» των συνεργατών τους.

emphyton bambaki1

Ο ρόλος της Θρέψης στα παθογόνα και στη βελτίωση απόδοσης και ποιότητας

Τα θρεπτικά στοιχεία συμμετέχουν ποικιλοτρόπως στην ανάπτυξη και αποδοτικότητα των φυτών. Παράλληλα, συμβάλλουν και στην ικανότητα των φυτών να αμύνονται ταχέως σε προσβολές παθογόνων μικροοργανισμών. Αυτής της φιλοσοφίας είναι και τα προϊόντα της Emphyton.

emphyton bambaki3

NUTRISTIMULATOR

Το Nutristimulator είναι ένας βιοδιεγέρτης εδάφους και φυλλώματος με βάση πλήρη αμινοξέα, άζωτο και οργανική ουσία. Συντελεί στην ισορροπία της φυσιολογίας των φυτών, ενισχύοντας τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς, τις βασικές λειτουργίες μεταβολισμού καθώς και τη διαδικασία φωτοσύνθεσης.

Στο Βαμβάκι, βοηθά το νεαρό φυτό να ξεκινήσει ζωηρά και να ξεφύγει από τις συνήθεις συνθήκες στρες (περίσσεια υγρασία, χαμηλές θερμοκρασίες, ξηροθερμικές συνθήκες και χαλαζοπτώσεις)

emphyton bambaki2

Nutri ΒS – 95

Το BS-95 είναι ένας βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας φυτικής προέλευσης με μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία, ειδικά σχεδιασμένος για να αυξήσει την ποιότητα της παραγωγής και την ποσότητα αυτής , με την επίτευξη γρήγορης κυτταροδιαίρεσης και κατ’επέκταση καρποφορίας. Δεδομένης της άριστης αναλογίας των θρεπτικών που περιέχει, ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις του άνθους και του καρπιδίου. Στόχος του προϊόντος είναι η ισορροπημένη ανάπτυξη του φυτού προωθώντας την αύξηση των καρποφόρων οργάνων, την ομοιομορφία τους, το μέγεθος τους και το βάρος αυτών.

emphyton bambaki4

Ειδικά στο Βαμβάκι, αυξάνει το βάρος των «καρυδιών», αλλά και τον αριθμό αυτών ανά πλάγιο βλαστό. Επίσης, είναι αξιοσημείωτη η πρωίμιση και το ομοιόμορφο άνοιγμα των καρυδιών που επιτυγχάνει!

FOSIKA

Το Fosika είναι ένα διαφυλλικό λίπασμα το οποίο περιέχει φώσφορο και κάλιο.

Χάρη στην ειδική σύνθεση του έχει ιδιαίτερα διεισδυτική καθώς και διασυστηματική δράση ανοδικά και καθοδικά. Έτσι, το Fοsika βρίσκεται παντού στο φυτό, από το φύλλωμα και το λαιμό έως και το ριζικό σύστημα, χάρη της άμεσα αφομοιώσιμης μορφής του.

Ειδικά στο Βαμβάκι, αναστέλλει τη βλαστική ανάπτυξη του φυτού προς όφελος των καρποφόρων οργάνων (συγκράτηση και ανάπτυξη των «καρυδιών») καθώς και την ομοιόμορφη πρωίμιση τους.

pinakas VAMVAKI

pinakas synthesis proiontwn emphyton bambaki


 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους γεωπόνους της εταιρίας ή επισκεφθέιτε το site της Emphyton πατώντας ΕΔΩ

logo

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας