Bayer
  • Διεύθυνση: Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι
  • Τηλέφωνο: 210 6166000
  • FAX: 210 6109100
  • Ιστοσελίδα: www.cropscience.bayer.gr
  • E-mail:

Προφίλ εταιρίας

Καλώς ήλθατε στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer!

Η αποστολή μας είναι η παραγωγή επαρκών ποσοτήτων τροφίμων, ζωοτροφών, φυτικών ινών και ανανεώσιμων πρώτων υλών για τον αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό, μέσα από την περιορισμένη διαθέσιμη γη. Δραστηριοποιούμαστε στους τομείς της φυτοπροστασίας, των σπόρων και της ψηφιακής γεωργίας και γεωργικών εφαρμογών με στόχο να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος της γεωργικής βιομηχανίας με καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν την παραγωγή επαρκούς ποσότητας και υψηλής ποιότητας τροφίμων, ζωοτροφών και ανανεώσιμων πρώτων υλών για τον αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό, παρά την περιορισμένη αρόσιμη γη. Θέλουμε να συμβάλουμε στην εξασφάλιση τροφής σε όλο τον κόσμο, μέσα από μία προσέγγιση φιλική προς το περιβάλλον και με την ανάπτυξη της παραγωγικότητας με βιώσιμο τρόπο. Η θέλησή μας οδηγείται από την καινοτομία από την οποία μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι πελάτες μας όσο και η κοινωνία ως σύνολο.

Αναπτύσσοντας πρωτοποριακά συμβατικά και βιοπροστατευτικά φυτοπροστασίας, σπόρους, ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και να προωθήσουμε γεωργικές πρακτικές που βοηθούν τον πλανήτη μας να ευδοκιμήσει και να γίνει ένα καλύτερο μέρος για να ζήσουν οι επόμενες γενιές. Ο αυξανόμενος παγκόσμιος πληθυσμός, η κλιματική αλλαγή και οι μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών οδηγούν στην ανάγκη για καινοτομία στη γεωργία. Πρέπει να παράγουμε περισσότερο με χρήση λιγότερων πόρων. Αυτός είναι ο θεμελιώδης οδηγός για εμάς. Ως εκ τούτου δεσμευόμαστε για έναν κόσμο στον οποίο η γεωργία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος. Με επίκεντρο τον παραγωγό, επιδιώκουμε να προσφέρουμε καινοτομία παγκόσμιας κλάσης, να θέσουμε νέα πρότυπα στη βιωσιμότητα και να πρωτοπορήσουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεταμορφώνοντας τη γεωργία και συνεισφέροντας σε ένα πιο βιώσιμο σύστημα τροφίμων. Αυτές οι προσπάθειες υποστηρίζονται από το πάθος περισσότερων από 33.000 εργαζόμενων, που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες και επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη που είναι ασύγκριτες στον κλάδο.

Στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας, είμαστε μέρος της προσπάθειας να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο στον οποίο η βιοποικιλότητα ευδοκιμεί σε αρμονία με την ανθρωπότητα, η έλλειψη τροφής και η κλιματική αλλαγή αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με κοινές παγκόσμιες δράσεις, τα αγροκτήματα είναι πιο βιώσιμα με καλλιέργειες που είναι πιο προσαρμοστικές και ανθεκτικές και όπου η γεωργία αυξάνει την οικονομική ευημερία για όλες τις αγροτικές οικογένειες και τις κοινότητές τους.


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας