ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η ορθολογική διαχείριση οργανικών αποβλήτων και βιομάζας αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της εταιρείας. Από τη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία της, μέχρι και σήμερα, η εταιρεία μας εργάζεται στηριζόμενη σε 4 πυρήνες: το θεσμικό πλαίσιο, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική ευημερία και την οικονομική ανάπτυξη.

Η αποστολή μας είναι απλή: η παροχή ενός περιβαλλοντικά βιώσιμου μοντέλου κομποστοποίησης και οργανικής ανακύκλωσης για τους κατοίκους της Ελλάδας, τους κατοίκους του περιβάλλοντος. Εργαζόμαστε, ώστε να αποτελούμε μια σημαντική συνιστώσα σε ένα υγιές οικοσύστημα!

ΑΥΞΗΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
%
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
%
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
τόνοι / έτος

No 1. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Βλέπουμε τα πάντα γύρω μας σαν μια ευκαιρία για τη δημιουργία αξίας.

Επιλέγουμε με προσοχή τις πρώτες ύλες για να κάνουμε πράξη τη δική μας αποστολή.

Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε μια “win-win” συνεργασία με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες, διαχειριζόμαστε με ορθολογικότητα οργανικά υπολείμματα, με σκοπό την παραγωγή οργανοχουμικών εδαφοβελτιωτικών προϊόντων compost. Αυτό ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενισχύει τη βιωσιμότητα και προωθεί την ανθεκτικότητα της κοινότητάς μας. Γιατί είμαστε πολλοί!

Γιατί το κάνουμε

Για το περιβάλλον και την οικονομία. Βοηθώντας τους αγρότες να βελτιώσουν τη φυσική υγεία και τη γονιμότητα των εδαφών τους, τα προϊόντα μας τους επιτρέπουν να περιορίσουν τα χημικά λιπάσματα, να μειώσουν τις επιβλαβείς απορροές, να βελτιώσουν την ποιότητα του νερού και του εδάφους και να παράγουν ανθεκτικές και κερδοφόρες καλλιέργειες.

No 2. ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η δράση μας ξεκινά τον Μάιο του 2012, όταν η Biosolids έγινε πράξη.

Από τότε, έχουμε «μεγαλώσει» φυσικά μαζί με το ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για οργανική καλλιέργεια, καταφέρνοντας σήμερα να έχουμε πραγματικά ικανοποιημένους πελάτες και πιστούς συνεργάτες.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Σε μια “win-win” συνεργασία με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες, διαχειριζόμαστε με ορθολογικότητα οργανικά υπολείμματα, με σκοπό την παραγωγή οργανοχουμικών εδαφοβελτιωτικών προϊόντων compost.

Αυτό ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενισχύει τη βιωσιμότητα και προωθεί την ανθεκτικότητα της κοινότητάς μας. Γιατί είμαστε πολλοί!

ΠΟΥ

Έχοντας δημιουργήσει μία μονάδα κομποστοποίησης στη Σκύδρα Πέλλας δυναμικότητας 22.000 τόνων ετησίως, έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα οργανικά υπολείμματα σύννομα, ορθολογικά, οικονομικά και έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Πιστεύουμε στην αποστολή μας και πιστεύουμε σε εσάς. Ακολουθώντας το δρόμο της καινοτομίας, προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και προϊόντα compost υψηλής ποιότητας που σέβονται το «σπίτι» μας.

Δρούμε προσανατολισμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος, παραδίδοντας έναν υγιή πλανήτη στις επόμενες γενιές.

go to espa pdf page go to espa pdf page