Arysta LifeScience
  • Διεύθυνση: Ριζαρείου 16, Χαλάνδρι Αθήνα, 15233, Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: +30 210 55 78 777
  • FAX: +30 210 55 78 777
  • Ιστοσελίδα: www.arystalifescience.gr
  • E-mail: -

Προφίλ εταιρίας

Arysta LifeScience Ελλάς

H Arysta LifeScience ΕΛΛΑΣ Α.Ε. προήλθε από τη συγχώνευση τριών εταιρειών Agriphar, Chemtura και Arysta σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα εταιρεία σήμερα έχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων στην οποία περιλαμβάνονται φυτοπροστατευτικά προϊόντα, βιοκτόνα, βιολογικά προϊόντα - BioSolutions, βιοδεγέρτες, καινοτόμα προϊόντα θρέψης και προσκολλητικά. Η Arysta LifeScience ΕΛΛΑΣ Α.Ε. αναπτύσσεται δυναμικά και αντιλαμβανόμενη τη σημαντική της συμβολή στη στήριξη της αγροτικής οικονομίας δηλώνει τη σταθερή της παρουσία προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις φυτοπροστασίας και θρέψης σε όλους τους εμπλεκόμενους στη διατροφική αλυσίδα υπεραξίας. Οι άνθρωποι της Arysta LifeScience ΕΛΛΑΣ προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και θέτουν την εταιρική γνώση, εμπειρία και καινοτομία στη διάθεση των συνεργατών και των παραγωγών.

Η Arysta LifeScience στον κόσμο

Η Arysta LifeScience είναι μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία, η οποία ειδικεύεται στο marketing, στη διανομή καινοτόμων προϊόντων φυτοπροστασίας και στον τομέα της θρέψης. Με περισσότερες από 200 δραστικές, η Arysta LifeScience έχει ένα πλήρες χημικό και βιολογικό πορτοφόλι προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους αγρότες. Η μεγάλη γκάμα της εταιρείας δίνει λύσεις στον αγροτικό τομέα μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες της φυτοπροστασίας όπως μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα, προϊόντα δημόσιας υγείας, επενδυτικά απόρων και βιολογικές λύσεις.

Η Arysta LifeScience έχει πάνω από 4.000 εργαζομένους σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως καταγράφοντας το 2015 κύκλο εργασιών 1,8 εκ. $ δολάρια.
Το επιχειρησιακό μοντέλο ‘Asset-Lite, High-Touch’ εξορθολογίζει το λειτουργικό κόστος στοχεύοντας στην ευελιξία και στη γρήγορη ανταπόκριση στις δυναμικές αλλαγές των αγορών. Το χαρακτηριστικό του μοντέλου ‘Asset-Lite’ είναι η ανάμιξη των συστατικών (δραστικών ουσιών) τα οποία προμηθεύεται η εταιρεία από τρίτους με σκοπό να παράγει μοναδικά σκευάσματα με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας. Το στοιχείο ‘High-Touch’ χαρακτηρίζει την υψηλή ικανότητα σε έρευνα και ανάπτυξη της Arysta που εξασφαλίζεται από δυνατές ομάδες των πωλήσεων, τεχνικών και marketing έχοντας πελατοκεντρική προσέγγιση.

Η νέα Arysta LifeScience έχει προκύψει από τη συνένωση τριών εταιρείων Arysta LifeScience, Chemtura Agro Solutions και Agriphar. Η εξαγορά έδωσε στη νέα εταιρεία έναν άκρως συμπληρωματικό συνδυασμό με κορυφαία προϊόντα, πρόσβαση σε πολλές γεωγραφικές περιοχές ανά τον κόσμο και βαθιά γνώση της αγοράς μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας των ανθρώπων οι οποίοι πλαισιώνουν την εταιρεία. Από το 2015, η εταιρεία αποτελεί θυγατρική της Platform Specialty Products με έδρα το Μαϊάμι στη Φλόριντα.

Παγκόσμια Παρουσία

Το παγκόσμιο αποτύπωμά μας σε 4 γεωγραφικές περιοχές

map presence greece

Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την παγκόσμια παρουσία της Arysta LifeScience μπορείς να επισκεφτείς το παρακάτω σύνδεσμο: http://www.arystalifescience.com 

Τι πρεσβεύουμε

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ευημερία στον τομέα της γεωργίας μέσω νέων τεχνολογιών και λύσεων.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε μοναδικούς συνδυασμούς φυτοπροστατευτικών προϊόντων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις φυτοπροστασίας και βιολογικές προτάσεις για μια πιο βιώσιμη γεωργία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Φιλοδοξούμε η εταιρεία να θέσει νέα πρότυπα στα διάφορα στάδια παραγωγής των καλλιεργειών με την εφαρμογή των βιοεπιστημών στη γεωργία.

Οι αξίες και η φιλοσοφία μας θέτουν τη βάση των όσων κάνουμε

Εστίαση στον πελάτη

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας προσφέροντάς τους προηγμένες λύσεις, ανταποκρινόμενοι στα προβλήματά τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον πελάτη, την κινητήρια δύναμή μας!

Καινοτομία

Θεωρούμε την καινοτομία ως τη διαδικασία εύρεσης μοναδικών λύσεων μέσα από νέους τρόπους σκέψης, δημιουργία νέων διαδικασιών, ή ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η καινοτομία αναδεικνύει τα προϊόντα μας τοποθετώντας τα στην κορυφή της προτίμησης των πελατών μας.

Ακεραιότητα και αμοιβαίος σεβασμός

Η λειτουργία της εταιρείας μας ευθυγραμμίζεται με τις υψηλότερες επιχειρηματικές, ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Με τη διατήρηση της ακεραιότητάς μας μέσα από ανοιχτές, ειλικρινείς και δίκαιες συναλλαγές, κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Ασφάλεια στο χώρο εργασίας

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε στους εργαζομένους μας ασφάλεια στον εργασιακό χώρο. Προσωπική μας υπόθεση είναι η εξασφάλιση των πλέον κατάλληλων συνθηκών για την αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου.

Προστασία Περιβάλλοντος

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Η ανάγκη για να εξασφάλισουμε ενα βιώσιμο πλανήτη είναι υπόθεσή όλων μας!

Επιχειρηματικό πνεύμα

Προάγουμε το επιχειρηματικό πνεύμα το οποίο αποτελεί την κινητήριο δύναμη μέσω της οποίας θα επιτευχθεί η αλλαγή. Χαρακτηρίζεται από τις κρίσιμες αμφισβητήσεις, το υψηλό επίπεδο αποδόσεων, την επίτευξη των αποτελεσμάτων και την υπευθυνότητα.

 


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας