Emphyton
  • Διεύθυνση: Μονόσπιτα Νάουσας, Νάουσα, ΤΚ.590 35
  • Τηλέφωνο: 23320 43488
  • FAX: 23320 43441
  • Ιστοσελίδα: www.emphyton.gr
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

Η Emphyton, δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών και προϊόντων έχοντας έναν ρόλο μοναδικό, πρωτοποριακό και ιδιαίτερο. Θέλει και ξέρει να δημιουργεί, στοχεύοντας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών της και ούσα πάντα δίπλα τους με προτάσεις και λύσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της παραγωγής του.

Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και την ποιοτική εξυπηρέτηση, ο όμιλος Emphyton, έχει έναν ρόλο ιδιαίτερο, πρωτοποριακό και μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα. Αυτόν της δημιουργίας.

Όμιλος Emphyton γιατί η γη...είναι ελπίδα.

Στον όμιλο Emphyton πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και την ποιοτική εξυπηρέτηση έχοντας ως όραμα την "καλλιέργεια" ιδανικών , μοναδικών και νέων λύσεων για τη διαρκή "καρποφορία" των συνεργατών μας.

Φυτώρια Πουλτσίδη

Τα φυτώρια Πουλτσίδη... έσπειραν

Η ιστορία του ομίλου Emphyton ξεκινά με τα Φυτώρια Πουλτσίδη που από το 1964 δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής καρποφόρων δέντρων. Ο ιδρυτής και παραγωγός Ιωάννης Πουλτσίδης δημιούργησε ένα φυτώριο παραγωγής δενδρυλλίων όλων των οπωροφόρων το οποίο εξελίχθηκε σε μια φυτωριακή μονάδα αρκετά μεγάλης εμβέλειας στην Ελλάδα. Ο νυν ιδιοκτήτης και τεχνολόγος γεωπόνος Γεώργιος Πουλτσίδης, εξειδικεύεται στον τομέα της παραγωγής φυτών αχλαδιάς και μηλιάς από το 1997, με τα Φυτώρια Πουλτσίδη να είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την παραγωγή του πολλαπλασιαστικού υλικού της ποικιλίας μήλων KIKU Fubrax.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευθείτε την σελίδα http://www.poultsidis.gr/

Kiku Hellas

Το μήλο KIKU... αυτό με τη ρίγα!

Η εταιρεία KIKU Hellas ξεκινά τη λειτουργία της με τον εντοπισμό της ποικιλίας μηλιάς KIKU@ στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Χρόνια έρευνας και πειραματισμού έχουν ως αποτέλεσμα την αποκλειστική κατοχύρωση της ποικιλίας από τα Φυτώρια Πουλτσίδη που έφερε στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό το μήλο KIKU: ένα εκκεντρικά ριγωτό , ιδιαίτερα γλυκό και ζουμερό μήλο με τραγανή σάρκα.

Η KIKU Hellas, έχει κατοχυρώσει συμβολαιακά τη χρήση του λογοτύπου KIKU στα μήλα της ποικιλίας Fubrax, ομαδοποιώντας τους παραγωγούς και προσφέροντάς τους την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη, προωθώντας και επικοινωνώντας εμπορικά τα μήλα Kiku.

Έτσι, το σηματάκι της KIKU έγινε συνώνυμο

* με τη σταθερή και ενιαία ποιότητα των μήλων που παράγονται σε πλήρως ελεγχόμενα κτήματα
* με τη σταθερή εμπορική πολιτική σεβόμενη τον καταναλωτή, τον συνεργάτη-έμπορο και φυσικά τον καλλιεργητή που στηρίζει την εταιρεία
* με το υποδειγματικό σύστημα ιχνηλασιμότητας που οδηγεί τον καταναλωτή μέχρι το χωράφι

Emphyton Fruits

Ο Όμιλος Emphyton επέκτεινε δυναμικά τη δραστηριότητά του στο χώρο των φρούτων συνεχίζοντας με όραμα, ξεκάθαρη στρατηγική και υπερηφάνεια την παρουσία του στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών και προϊόντων. Έτσι για δεύτερη χρονιά εμπορεύεται ροδάκινα , νεκταρίνια και δαμάσκηνα.

Τα νέα προϊόντα της Emphyton Fruits είναι ταυτισμένα με την υψηλή ποιότητα και τα υψηλά γευστικά standards που έχει θέσει,τα οποία είναι διαλεγμένα για την φρεσκάδα και το άρωμά τους και διοχετεύονται στην αγορά με βάση όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και να διασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνετε απαράμιλλη ποιότητα σε οποιοδήποτε προϊόν του ομίλου επιλέξετε.

Φυτοοργανική Βορείου Ελλάδος 

Φυτοοργανική Βορείου Ελλάδος για... απόλυτη θρέψη

Ο όμιλος Emphyton δημιουργεί το τεχνικό τμήμα με σκοπό να καλύψει τις επιτακτικές ανάγκες των παραγωγών και των καλλιεργειών τους. Η εταιρεία εμβαθύνει στην έγκαιρη και ισορροπημένη θρέψη των φυτώς ως μέσο-εργαλείο για:

* επίτευξη ποιότητας των καρπών (μέγεθος, χρώμα, μετασυλλεκτική αντοχή)
* ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών των φυτών ενάντια σε επιζήμια παθογόνα
* μείωση της χρήσης των χημικών-φυτοπροστατευτικών προϊόντων για καρπούς πιο καθαρούς από χημικά υπολείματα

Παράλληλα, οι τεχνικοί μας είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη και επιστημονική παρακολούθηση των συμβολαιακών κτημάτων της KIKU σε όλη την Ελλάδα.

Nutrileaders Doo

H Nutrileaders Doo, είναι μια νεοϋδρυθείσα εταιρεία του ομίλου Emphyton που εδρεύει στη Σερβία.

Ειδικεύεται στην εισαγωγή και τη διανομή λιπασμάτων νέας γενιάς, που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στις καλλιέργειες με στόχο την ανάπτυξη και την καρποφορία των κτημάτων των Σέρβιων παραγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευθείτε την σελίδα www.nutrileaders.com 

 

 


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας