Haifa
  • Διεύθυνση: Ξάνθου 3 - Γλυφάδα - Τ.Κ. 16674
  • Τηλέφωνο: 2109318103
  • FAX: 2109318830
  • Ιστοσελίδα: http://www.haifa-group.com/greek/
  • E-mail:

Προφίλ εταιρίας

Λίγα λόγια για την Haifa

Η Haifa είναι μια πολυεθνική εταιρεία με τα κεντρικά της γραφεία στο Ισραήλ, που ηγείται στην παγκόσμια αγορά Νιτρικού Καλίου, Εξειδικευμένων Λιπασμάτων και Βιομηχανικών Χημικών.

Διάσημη για τις πρωτοποριακές ιδέες και τις καινοτόμες λύσεις της, η Haifa είναι άψογα εναρμονισμένη στις τάσεις της αγοράς και στις ανάγκες των πελατών της.

Όντας μια σταθερά καλά εδραιωμένη εταιρεία, η Haifa προσφέρει άψογη αλλά και ευέλικτη απόδοση με προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στην κάθε περίπτωση. Η παγκόσμια παρουσία της Haifa της επιτρέπει να βρίσκεται σε στενή επαφή με τους πελάτες και τους τελικούς χρήστες.

Πρωτοπόρα στο μέλλον 

Συνδυάζοντας το όραμα και την ηγεσία, την τεχνολογία και την καινοτομία, η Haifa έχει γίνει η πεμπτουσία των ειδικών παγκόσμια στα Εξειδικευμένα Λιπάσματα παρέχοντας εξαιρετικά προϊόντα.

Ως στέρεα εδραιωμένη εταιρεία με μια τεράστια διεθνής παρουσία η Haifa θέτει τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας.

Επικεντρωμένη με πάθος στους καλλιεργητές και τις εμπειρίες τους, η Haifa είναι δεσμευμένη στους εργαζόμενους, τους πελάτες, την διεθνή κοινότητα και το περιβάλλον. Προσηλωμένη στην δημιουργία εμπνευσμένων λύσεων σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο, η Haifa κοιτά μπροστά στο μέλλον και εστιάζει στην βελτίωση της θρέψης των φυτών, στην αποτελεσματικότητα χρήσης, στο οικονομικό όφελος, στην ευκολία χρήσης και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Δείτε την πλήρη παρουσίαση της Haifa

Haifa Group - Come Take Advantage of Our Knowledge and Experience

 

Εταιρικό προφίλ

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, αφιερωμένα στην προσέγγιση των καλλιεργητών με ένα ειδικό κέντρο υποδοχής επισκεπτών, η Haifa συστήνεται ως η μια κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια γεωργία.

Ιστορία και γεγονότα

Δεκαετίες δράσης έχουν εξελίξει την Haifa σε έναν παγκόσμιο ηγέτη, φημισμένη για τις καινοτόμες λύσεις που δίνει σε όλα τα πεδία που εξειδικεύεται.

Η Haifa ιδρύθηκε το 1966 από το Κράτος του Ισραήλ με σκοπό να αξιοποιηθούν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας που είχαν ανακαλυφθεί για το μεν κάλιο στην Νεκρά θάλασσα και για το δε φώσφορο στην περιοχή Negev.

Η εταιρεία ιδιωτικοποιήθηκε το 1989.

Η Haifa ανήκει πλέον σε χρηματοοικονομικό Αμερικάνικο όμιλο που ελέγχεται από τον όμιλο Trump.

Η Haifa έχει 12 θυγατρικές.

Δραστηριοποιείτε πλέον και στις 5 ηπείρους.

Η Haifa έχει 2 εργοστάσια παραγωγής που βρίσκονται στο Ισραήλ και άλλο 1 που βρίσκεται στην Γαλλία με δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 0,5 εκατομμυρίου τόνων Νιτρικού Καλίου.

Απασχολεί περίπου 650 υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο.

Έχει ετήσιο τζίρο περίπου 650 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (2010).

Το όραμά μας

Η κύρια αποστολή της Haifa είναι να δημιουργεί υψηλής απόδοσης λύσεις για τους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών τους και την διευκόλυνση της ζωή τους. Η στάση αυτή, μαζί με την βαθιά γνώση των αγορών είναι αυτά που καθορίζουν όλες τις δραστηριότητες της Haifa και που την διαφοροποιούν στα μάτια των πελατών.

Οι πρωτοπόρες ρίζες της είναι που οδηγούν την Haifa σε νέες καινοτομίες σε όλα τα πεδία στα οποία δραστηριοποιείται. Έτσι η Haifa σταθερά παρουσιάζει εμπνευσμένες καινοτόμες λύσεις που έρχονται να καλύψουν τις προκλήσεις καλλιέργειας σε έναν εξελισσόμενο κόσμο. Οι λύσεις της Haifa είναι σχεδιασμένες να βελτιώνουν την θρέψη των φυτών, να ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών και να μεγιστοποιούν το οικονομικό όφελος των καλλιεργητών ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας