K&Ν Ευθυμιάδη
  • Διεύθυνση: ΒΙ. ΠΕ. Θεσ/νίκης, N. Θεσσαλονίκης ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΣΙΝΔΟΣ, 570 22 Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: 2310 568656
  • FAX: 2310 798423
  • Ιστοσελίδα: www.efthymiadis.gr
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία Κ+Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1935 και είναι η μεγαλύτερη εταιρία του Ομίλου Ευθυμιάδη, ο οποίος από το 2003 φέρει την ονομασία REDESTOS Efthymiadis Agrotechnology Group.

Ο Όμιλος περιλαμβάνει δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, οι οποίες ασχολούνται με την Παραγωγή, την Έρευνα & Ανάπτυξη καθώς και την παροχή Υπηρεσιών στη Γεωργία.

Με ισχυρό εμπορικό δίκτυο, υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, υλοποιεί την απαίτηση της αγοράς για τη συνδυασμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν την ανάγκη του αγρότη να παράγει και να πουλά τα προϊόντα του σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούν η βιομηχανία τροφίμων, τα σουπερμάρκετ και ο τελικός καταναλωτής.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου χωρίζονται σε τέσσερις κλάδους:

✔ Αγροτικά Εφόδια

✔ Φυτικό Πολλαπλασιαστικό Υλικό

✔ Yπηρεσίες

✔ Τρόφιμα

Στον κλάδο των Αγροτικών Εφοδίων, κυρίαρχη θέση στην Ελλάδα κατέχει η Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ. Αποτελώντας τη βάση του Ομίλου REDESTOS, εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διανομή προϊόντων φυτοπροστασίας, καθώς και ειδικών λιπασμάτων. Εταιρίες διεθνούς κύρους όπως οι Monsanto, Dow Agrosciences, Nippon Soda, Nihon Nohyaku, DuPont, Mitsui Chemicals, ISK, FMC, Bayer, BASF, Chemtura, Agrokanesho, Cheminova, Petronas, Nordox, κ.α. συνεργάζονται μαζί της για τη διανομή των προϊόντων τους.

Η έμφαση στη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας μέσα από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και κανονισμούς ασφαλείας, ώθησαν πολυεθνικές εταιρίες όπως οι Dow Agrosciences και BASF καθώς και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις, να επιλέξουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης για την παραγωγή και τυποποίηση δικών τους προϊόντων φυτοπροστασίας. Επιπρόσθετα, από το 2010, η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διακινεί επιλεγμένο Πολλαπλασιαστικό Υλικό Σπόρων Σποράς για έναν μεγάλο αριθμό καλλιεργειών από σημαντικές διεθνείς εταιρείες όπως οι Dekalb, Prime Genetics, RAGT, Stet Holland, Den Hartigh, Eurograss, Continetal Semences, Venturoli, κ.α.

Παράλληλα με την ηγετική θέση που κατέχει στην Ελλάδα, η Κ+Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΑΒΕΕ έχει ιδιαίτερα σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια μέσω των θυγατρικών της εταιριών στη Βουλγαρία τη Ρουμανία και την Αλβανία οι οποίες υποστηρίζονται από Ελληνικό αλλά και τοπικό προσωπικό και εξελίσσονται σε σημαντικά και σύγχρονα δίκτυα διανομής μιας ολοκληρωμένης σειράς γεωργικών εφοδίων και υπηρεσιών, ενώ δραστηριοποιείται μέσω αντιπροσώπων στην Σερβία και την Π.Γ.Δ.Μ.

Έγγραφα εταιρίας


Σχετικά άρθρα για την εταιρία στο FARMABLOG

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας