Teofert
  • Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 57Α, Χαλάνδρι Αθήνα , 152 31 Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: 210 6752836
  • FAX: 210 6715519
  • Ιστοσελίδα: www.teofert.gr
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

No1 εταιρεία στις προτάσεις διαχείρισης καλλιεργειών και την στήριξη των αγροτών

Η TEOFERT Α.Ε. είναι η ελληνική εταιρεία του Οµίλου επιχειρήσεων της οικογένειας Θεοφανόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο διεθνή χώρο των πρώτων υλών και λιπασµάτων από τη δεκαετία του 1960.

Η TEOFERT στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας των ελληνικών γεωργικών προϊόντων και ταυτόχρονα στη μεγιστοποίηση των καλλιεργητικών αποδόσεων, προσφέροντας πρωτοποριακές και καινοτόμες λύσεις στους έλληνες αγρότες. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της λίπανσης και θρέψης των φυτών και οι αποκλειστικές μας συνεργασίες µε εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού αποσκοπούν στην ανταγωνιστικότητα των ελλήνων αγροτών και τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας.

Στη νέα, πλήρως εξελιγμένη µονάδα παραγωγής της ΤΕΟFERT στη Στυλίδα Φθιώτιδας παράγονται εξειδικευμένα προϊόντα θρέψης όπως σύνθετα κοκκώδη, υγρά και εµπλουτισµένα λιπάσµατα, καθώς και προϊόντα µίξης αλλά και ψεκασµού, εφαρμόζοντας τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες της αµερικανικής εταιρείας VERDESIAN και τη τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας SKW. Έχοντας θέσει τις ανάγκες των πελατών μας και την καινοτομία στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας συνεχίζουμε την προσπάθεια μας εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα μας.

Η πίστη μας στην καινοτομία γίνεται πράξη προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα σταθεροποίησης αζώτου και φωσφόρου µε έναν και µόνο στόχο: να προμηθεύουμε την ελληνική αγορά με ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης βασιζόμενες σε καινοτόμα αξιόπιστα και χαμηλού κόστους προϊόντα θρέψης, προσανατολισµένα στην επίλυση των προβλημάτων της ελληνικής γεωργίας και σεβόμενοι το περιβάλλον και τον καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, η ΤEOFERT είναι η πρώτη εταιρεία που καθιέρωσε το DAP ως προϊόν και όχι ως πρώτη ύλη. Επίσης, είναι η πρώτη που προμήθευσε την ελληνική αγορά με παρεμποδιστή νιτροποίησης και ουρεάσης μέσα στον κόκκο.

Ως υπεύθυνη εταιρεία η ΤΕΟFERT εφαρμόζει σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της, τις βέλτιστες πρακτικές και τις αρχές εταιρικής διακυβέρνησης, συμμορφούμενη πλήρως στη νομοθεσία και τους κανονισμούς, και αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με δεοντολογικά και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο.

Με τις στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει η TEOFERT, τα προϊόντα της καθίστανται εύκολα προσβάσιµα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Συνεργασίες:

Η TEOFERT, σε συνεργασία µε τον Όµιλο Θεοφανόπουλου και αξιοποιώντας τις διεθνείς επαφές του τελευταίου, αναζητά και θα αναζητά συνεχώς συνεργασίες µε τους καλύτερους και πλέον εξειδικευµένους οίκους του εξωτερικού, με µακροχρόνια εµπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη νέων και υψηλής τεχνολογίας προϊόντων στον τοµέα της λίπανσης και θρέψης των φυτών. Μέχρι στιγμής, η TEOFERT έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με τους παρακάτω:

SKW-Piesteritz - Τον γερμανικό Οίκο SKW-Piesteritz που παράγει παράγει σταθεροποιηµένες ουρίες - καρβαµιδικό άζωτο µε ενσωµατωµένο στον κόκκο παρεµποδιστή νιτροποίησης ή /και ουρεάσης, ο οποίος αποτρέπει τη διάσπαση της ουρίας.

Verdesian - Την εταιρεία Verdesian των ΗΠΑ, εξειδικευµένη στους αντισυσσωµατικούς παράγοντες (anticaking), στη βέλτιστη διαχείριση του αζώτου και στην ενίσχυση του φωσφόρου.

Kimitec Group - Την ισπανική Kimitec, που προµηθεύει ειδικά προϊόντα θρέψης, κυρίως σε υγρή µορφή.

SQM - Την SQM από τη Χιλή, που παράγει ειδικά προϊόντα διατροφής (κρυσταλλικά, υδατοδιαλυτά, διαφυλλικά κλπ), προϊόντα καλίου, ιωδίου και λιθίου με τα παράγωγα τους καθώς και βιομηχανικά χημικά, αποτελώντας μάλιστα στους πέντε αυτούς τομείς, τον μεγαλύτερο παραγωγό στον κόμσο.

Esseco - Την Esseco Ιταλίας, που παράγει θειούχα σκευάσµατα.

Ilsa - Την Ilsa Ιταλίας, που παράγει οργανικά και βιολογικά λιπάσµατα, καθώς και προϊόντα ενζυµατικής υδρόλυσης πρωτεϊνών.

Puccioni - Την Puccioni Ιταλίας, που παράγει υδατοδιαλυτά λιπάσµατα νέας τεχνολογίας.

BAGFAS - Τον οίκο BAGFAS από την Τουρκία, που παράγει βασικά κοκκώδη λιπάσµατα.

GCT - Τον Όµιλο Group Chimique Tunisien (GCT) Τυνησίας, που παράγει φωσφορικό διαµµώνιο (DAP) µε 95% διαλυτότητα φωσφόρου και υψηλή περιεκτικότητα σε αµµωνιακό άζωτο.


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας