Eurochem
  • Διεύθυνση: EuroChem Ελλάς Α.Ε. | Λ. Μεσογείων 249, 15451 Νέο Ψυχικό Αθήνα, Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: 211 1769170
  • FAX: 211 1769173
  • Ιστοσελίδα: https://www.eurochemgreece.gr/
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

Έπειτα από 18 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε το 2001), η EuroChem μεγάλωσε και συγκαταλέγεται πλέον στις 4 μεγαλύτερες δυνάμεις της βιομηχανίας των λιπασμάτων (βάση οικονομικών στοιχείων 2019), αλλά και στις ελάχιστες εταιρείες οι οποίες παράγουν και τα 3 βασικά συστατικά των λιπασμάτων (άζωτο, φώσφορο και κάλιο). Η είσοδος της EuroChem στις 4 μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, επιτεύχθηκε μέσω της δημιουργίας ορυχείων, εργοστασίων αλλά και μέσω της αγοράς κτιριακών εγκαταστάσεων. Σήμερα, στη EuroChem εργάζονται πάνω από 28.500 άνθρωποι σε περισσότερες από 25 χώρες. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η ιδία παραγωγή και επάρκεια πρώτων υλών, η οποία εξασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα των τελικών προϊόντων καθώς και την αντίστοιχη ευελιξία σε τυχόν μεταβολές στη ζήτηση της αγοράς, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες και τους παραγωγούς να νοιώθουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ο αριθμός των προϊόντων που συμπεριλαμβάνονται στην παγκόσμια φαρέτρα της εταιρείας είναι >100. Στην Ελλάδα, η EuroChem Ελλάς, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο με ένα εξαιρετικά γεμάτο πορτοφόλι προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει από τις παραδοσιακά πολύτιμες λύσεις των ENTEC®, UTEC®, Nitrophoska®, έως τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα Nitrophoska® solub & Aqualis®, τους αναγνωρισμένους πλέον βιοδιεγέρτες Crenel® (Soilfit & Topvital) καθώς επίσης και ένα νέο προϊόν το StimulUS. Πρόκειται για την τελευταία και πιο «φρέσκια» πρόταση της εταιρείας στο πεδίο της επιφανειακής αζωτούχου λίπανσης, μια ουρία εμπλουτισμένη με θείο η οποία απευθύνεται τόσο στις μεγάλες εκτατικές καλλιέργειες (π.χ. σιτηρά, βαμβάκι, ρύζι) όσο και στους ελαιοπαραγωγούς, στα κηπευτικά και άλλες καλλιέργειες.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στις υδατοδιαλυτές πρώτες ύλες οι οποίες συμπληρώνουν τα Nitrophoska® solub κάτω από την ομπρέλα Aqualis®. H EuroChem τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη γκάμα υδατοδιαλυτών λιπασμάτων, όντας πλήρως εναρμονισμένη με τις τάσεις της εποχής για εύρεση μεθόδων λίπανσης με ταυτόχρονη εξοικονόμηση νερού. Με αυτό ως γνώμονα, διαθέτει πλέον πρώτες ύλες όπως MAP, UP, NOP, CN & SOP οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσιες για λίπανση ή και ως πρώτες ύλες δημιουργίας NPK υδατοδιαλυτών.

volgakaliy 2

Εργοστάσιο εξόρυξης καλίου VolgaKaliy

Συνεργάτης των πελατών και των προμηθευτών

Η αμοιβαία αξιοπιστία και ο σεβασμός αποτελεί την κυριότερη βάση για μακροχρόνιες σχέσεις – πράγμα που ισχύει τόσο για τις σχέσεις των πελατών μας όσο και για τις σχέσεις των συνεργατών μας προς την επιχείρησή μας. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική σκέψη, αφήνουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν όλο το εύρος των δεξιοτήτων τους και αντιλαμβανόμαστε την επιτυχία της εταιρείας πάντα στενά συνδεδεμένη με ικανοποιημένους και δραστήριους συνεργάτες που αποτελούν τους πρεσβευτές της EuroChem.

Αειφόρος ανάπτυξη

Στόχος μας είναι η διασφάλιση του ηγετικού ρόλου της εταιρείας στην αγορά των αζωτούχων λιπασμάτων. Στα πλαίσια αυτά αναπτύσσουμε την επέκταση της παραγωγής στην Ευρώπη και στο εξωτερικό, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας, επενδύοντας σε νέους τομείς της πολλά υποσχόμενης αγοράς λιπασμάτων. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την κερδοφόρο και αειφόρο ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον.

 


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας