Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024

Nunhems - Ποικιλίες σπόρων λαχανικών

Το να διαλέγεις τομάτες θέλει τέχνηH BASF κατανοεί τις ανάγκες των παραγωγών και κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους κρίκους της αλυσίδας.

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023

Τα στάδια της σποροπαραγωγής

Η σποροπαραγωγή αποτελεί μια διαδικασία απαιτητική και χρειάζεται οργάνωση με συνεχή έλεγχο σε όλα τα καλλιεργητικά στάδια.
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023

Provisia® - Η νέα τεχνολογία στην παραγωγή ρυζιού

H Basf πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της, σπόρους ρυζιού της νέας τεχνολογίας Provisia®. Πρόκειται για μια καινοτόμα τεχνολογία στο σπόρο ρυζιού, που σε συνδυασμό με σπόρους της καταξιωμένης τεχνολογίας Clearfield®, μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα παραγωγό ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής και διαχείρισης της ανθεκτικότητας των ζιζανίων.

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023

Για υψηλές αποδόσεις... ποικιλίες βαμβακιού Stoneville®

H BASF συνεχίζει να στηρίζει την καλλιέργεια του βαμβακιού, επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη νέου γενετικού υλικού και διαθέτοντας τις κορυφαίες ποικιλίες βαμβακιού Stoneville®.
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022

STARTERS: Η Βιοτεχνολογία στην υπηρεσία της Γεωργίας και του Περιβάλλοντος

Η σειρά βιοεπικαλύψεων σπόρων Starter, αποτέλεσμα έρευνας της Humofert, περιλαμβάνει σκευάσματα εξειδικευμένα για κάθε είδος σπόρου, φιλικά στο περιβάλλον.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022

Η BASF δίνει αξία στην ελαιοκράμβη

Η ελαιοκράμβη, μαζί με τον ηλίανθο, αποτελούν τις κυριότερες πρώτες ύλες για την παραγωγή βιοντίζελ. H BASF διαθέτει ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο υβριδίων ελαιοκράμβης InVigor ® που περιλαμβάνει υβρίδια τεχνολογίας Clearfield® και ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων φυτοπροστασίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην καλλιέργεια της ελαιοκράμβης.

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022

Πως επιλέγουμε το κατάλληλο υβρίδιο προς φύτευση

Το πιο δύσκολο κομμάτι του παραγωγού είναι η σωστή επιλογή ποικιλίας-υβριδίου που θα καλλιεργήσει.

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Τρία νέα υβρίδια καλαμποκιού DEKALB έρχονται το 2022 από την Bayer Ελλάς

Η Bayer πιστή στην αποστολή της «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή» συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στη Γεωργία, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον.
Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021

Ποικιλίες σιτηρών 2021 από την Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Η Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ παρουσιάζει τις Ποικιλίες Σιτηρών για το 2021. Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Φυλλάδιο των προϊόντων της, με τις ασύγκριτες αποδόσεις και την υψηλή ποιότητα για όλες τις ποικιλίες Σκληρού και Μαλακού Σιταριού και Κριθαριού!
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στη χρήση Ντόπιων ποικιλιών;

Φυτογενετικοί πόροι και πώς μέσα από τη διατήρηση τους μπορούμε να εξασφαλίσουμε επάρκεια φυτικών ειδών και ανταγωνιστικά προϊόντα.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας