K&S Kali
  • Διεύθυνση: Σακελλαρίου Μάνος-Ανεξάρτητος Σύμβουλος 17ης Νοέμβρη & Χίου 26 Αθήνα, 15562 Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: 210 6514507 & 6979807712
  • FAX: 210 6514513
  • Ιστοσελίδα: http://www.kali-gmbh.com/grgr
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

Σχετικά με την K+S

Η K+S είναι μια διεθνής εταιρεία πόρων.

Η K+S είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αλατιού στον κόσμο και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές καλίου σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους, η K+S κατά το οικονομικό έτος 2016 σημείωσε έσοδα περίπου 3,5 δις € και ΕΒΙΤ των € 229.000.000.

Η K+S KALI GmbH  με έδρα στο Kassel, κάνει εξόρυξη ακατέργαστων αλάτων που περιέχουν κάλιο, μαγνήσιο και θείο από έξι ορυχεία της στη Γερμανία.

Αυτά χρησιμοποιούνται για να παράγουν ένα ευρύ φάσμα ειδικών λιπασμάτων και επίσης προϊόντα υψηλής καθαρότητας για πολλές διαφορετικές τεχνικές, βιομηχανικές και φαρμακευτικές χρήσεις.

Η K+S KALI GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στον κόσμο προϊόντων καλίου και μαγνησίου. Η εταιρεία ανήκει στο Όμιλο της K+S και απασχολεί περίπου 8.000 εργαζόμενους.

Κάλιο και Μαγνήσιο –Τα Άλατα για τη Ζωή

Χωρίς τα ορυκτά καλίου και μαγνησίου, η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα ήταν δυνατή.

Η K+S KALI GmbH εξορύσσει αυτά τα πολύτιμα άλατα από μεγάλα βάθη (εναποθέσεις κοιτασμάτων) και τα μετατρέπει σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων:

  Τα λίπασματά μας βοηθούν να διασφαλιστεί η επισιτιστική επάρκεια για τον αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό.

  Τα φαρμακευτικά άλατα μας είναι απαραίτητα συστατικά για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

  Χρησιμοποιούμενα ως συμπληρώματα διατροφής, τα άλατα μας παρέχουν τα απαραίτητα ανόργανα στοιχεία για τον άνθρωπο και τα ζώα, σε όλο τον κόσμο.

  Τα βιομηχανικά προϊόντα μας συμβάλλουν στην ασφάλεια, στην εξέλιξη και στην ευημερία, σε ολόκληρο τον πλανήτη

Μοναδικά κοιτάσματα για προϊόντα υψηλής ποιότητας

Με μια ιστορία πάνω από 125 χρόνια, η K+S KALI GmbH έχει περισσότερη εμπειρία από όλους τους ανταγωνιστές της, όταν πρόκειται για την εξόρυξη και την επεξεργασία αλάτων -καλίου.

Τα μοναδικά κοιτάσματα, τα οποία επιπλέον του καλίου (sylvinite και carnallite) περιέχουν επίσης ενώσεις μαγνησίου όπως κιζερίτη, παρέχουν πολύτιμες φυσικές πρώτες ύλες.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 ff, και τα άλατα υψηλής καθαρότητας για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και διατροφής επιπροσθέτως έχουν ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές και τους διεθνείς οργανισμούς, σύμφωνα με τα GMP πρότυπα.

Ως εκ τούτου, εμείς εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας - "Γερμανικής Παραγωγής".

 

Έγγραφα εταιρίας


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας