Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Η Bayer CropScience απόκτησε την αποκλειστική διάθεση του Contans™ WG

Η Bayer CropScience απόκτησε την αποκλειστική διάθεση του Contans™ WG

bayer logo 28012Η Bayer CropScience από τις 2 Οκτωβρίου απόκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής για το βιολογικό μυκητοκτόνο Contans™ WG της Belchim Crop Protecon, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Contans™ WG θα αποτελέσει ακόμα ένα δυνατό χαρτί στη γκάμα φυτοπροστασίας της Bayer και έρχεται να ενισχύσει και να αυξήσει τον αριθμό των βιολογικών σκευασμάτων που παρέχει στο σύγχρονο γεωργό σαν μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων στην παραγωγική διαδικασία.

 Το Contans™ WG είναι μυκητοκτόνο εδάφους το οποίο περιέχει σπόρια του μύκητα Coniothyrium minitans, ο οποίος δρα καταστρέφοντας τα σκληρώτια των παθογόνων Sclerotinia sclerotiorum και Sclerotinia minor. Το Contans™ WG μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ευαίσθητες στα παραπάνω παθογόνα καλλιέργειες, όπως το μαρούλι, ενώ δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός (PHI) µετά την εφαρμογή του σκευάσματος.

Δείτε το σύνολο των προϊόντων φυτοπροστασίας στη βάση δεδομένων FarmaBase.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας