Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Η Haifa κάνει τη δουλειά των διανομέων πιο εύκολη, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητας της σειράς Turbo K (Video)

Η Haifa κάνει τη δουλειά των διανομέων πιο εύκολη, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητας της σειράς Turbo K (Video)

Δείτε τώρα το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσε η Haifa και οι συνεργάτες της για τη νέα σειρά προϊόντων της Turbo K.

Δεκαετίες δράσης έχουν εξελίξει την Haifa σε έναν παγκόσμιο ηγέτη, φημισμένη για τις καινοτόμες λύσεις που δίνει σε όλα τα πεδία που εξειδικεύεται.

 

 

Η κύρια αποστολή της Haifa είναι να δημιουργεί υψηλής απόδοσης λύσεις για τους καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών τους και την διευκόλυνση της ζωή τους. Η στάση αυτή, μαζί με την βαθιά γνώση των αγορών είναι αυτά που καθορίζουν όλες τις δραστηριότητες της Haifa και που την διαφοροποιούν στα μάτια των πελατών.

Οι πρωτοπόρες ρίζες της είναι που οδηγούν την Haifa σε νέες καινοτομίες σε όλα τα πεδία στα οποία δραστηριοποιείται. Έτσι η Haifa σταθερά παρουσιάζει εμπνευσμένες καινοτόμες λύσεις που έρχονται να καλύψουν τις προκλήσεις καλλιέργειας σε έναν εξελισσόμενο κόσμο. Οι λύσεις της Haifa είναι σχεδιασμένες να βελτιώνουν την θρέψη των φυτών, να ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών και να μεγιστοποιούν το οικονομικό όφελος των καλλιεργητών ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η νέα καινοτόμα σειρά της Haifa είναι η Turbo-K ™, ένα σύνθετο λίπασμα ιδανικό για αγρούς, θερμοκήπια και οπωρώνες με τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη που στοχεύει στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των καλλιεργειών.

Ο γεωπόνος Πέτρος Ξένος, υπεύθυνος πωλητής της ΕΛΤΟΝ για το γεωγραφικό διαμέρισμα Αττικής και Βοιωτίας, μας εξηγεί την πρόκληση που αντιμετώπισε η εταιρεία του, να αναλάβει την αποκλειστική διανομή της σειράς των προϊόντων Turbo K στην Ελλάδα.

«Η Haifa κάνει τη δουλειά των διανομέων πιο εύκολη, λόγω της ποιότητας και αποτελεσματικότητας της συγκεκριμένης σειράς, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Ξένος.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί!

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας