Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Η ομάδα εργασίας για το Βαμβάκι έρχεται να εξετάσει και να λύσει προβλήματα

Την συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για το Βαμβάκι, ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Έργο της ομάδας είναι η ανάλυση και εξέταση όλων των προβλημάτων που αφορούν στην αλυσίδα παραγωγής βάμβακος, στη βελτίωση της ποιότητας, στην ταξινόμηση – τυποποίηση, μεταποίηση και βιομηχανική του επεξεργασία.

Τρίτη, 09 Απριλίου 2024

Πρόσκληση για την πιστοποίηση εγγεγραμμένων στο μητρώο Γ.Σ.

'Εχει αναρτηθεί στην αρχική σελίδα του πληροφοριακού συστήματος https://agroadvisors.elgo.gr στο πεδίο «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ», η  Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το εγχειρίδιο οδηγιών για την υποβολή της αίτησης, για την πιστοποίηση Γεωργικών Συμβούλων (Γ.Σ.) εγγεγραμμένων στο Μητρώο του ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ,  σε δύο (2) νέα θεματικά πεδία γεωργικών συμβουλών: 1. «ΑΙΡΕΣΙΜΟΤΗΤΑ»  2. «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ» 

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024

1η Πρόσκληση Δράσης 70-1.3.2 «Εφαρμογή της μεθόδου παρεμπόδισης σύζευξης των εντομολογικών εχθρών των καλλιεργειών (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»

Στις καλλιέργειες που ήταν ήδη επιλέξιμες στο πλαίσιο του ΠΑΑ (πυρηνόκαρπα, μηλοειδή και αμπέλι), προστίθενται νέες καλλιέργειες (καρυδιά και εσπεριδοειδή) και νέοι εντομολογικοί εχθροί-στόχοι (ψευδόκοκκος αμπέλου και ανθοτρήτης εσπεριδοειδών).

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024

Ιδρυτική Διακήρυξη της Ένωσης Βιολογικής και Οικολογικής Φυτοπροταστίας (ΕΒΙΟΦ - BioCroP)

Με την υπ’ αριθμ. 489938/29-02-24 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών ιδρύθηκε η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία – Ένωση Βιολογικής και Οικολογικής Φυτοπροστασίας» και διακριτικό τίτλο ΕΒΙΟΦ (BioCroP).

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024

Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με κοινό στόχο τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος

Η δέσμευση της Bayer Ελλάς για την προστασία του περιβάλλοντος και την υποστήριξη της κοινωνίας, γίνεται πράξη για ακόμα μια φορά, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανανεώνει τη συνεργασία της με την οργάνωση We4All, στηρίζοντας το έργο της σε σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024

H Bayer Ελλάς στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία στην αγροδιατροφή!

Τρεις νέες υποτροφίες στο πλαίσιο του προγράμματος AGRIFOOD EXPORTS 360º του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος – ΔΟΒ σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνουν το «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι», την Τετάρτη 6 Μάρτιου και ώρα έναρξης 10:30, στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel).

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τη Δράση «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία» του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανακοινώνει τη στήριξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας της δράσης «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία», η οποία είναι ενεργή από τις 27 Ιανουαρίου 2024 και απαρτίζεται από δύο διαφορετικά προγράμματα στήριξης των μελισσοκόμων της Θεσσαλίας.

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Η συνεισφορά της EBYΠ για την αναβίωση του δάσους Δαδιάς στα πλαίσια της έκθεσης Agrotica

Η EVYP Crop Biostimulation Technologies συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica. Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό πέρασαν από το περίπτερο μας, μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις εξαιρετικές επιδόσεις του AMINO16 στις καλλιέργειες τους.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας