Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Η λύση στην απολύμανση από τη Greek Farmer

Greek Farmer - Έλληνας Αγρότης
Η λύση στην απολύμανση από τη Greek Farmer

Η εταιρεία Greek Farmer ιδρύθηκε αρχές του 2015, με σκοπό τη διακίνηση και την εμπορία αγροτικών εφοδίων και προϊόντων, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Έχοντας πολυετή εμπειρία τόσο στο χώρο των λιπασμάτων αλλά και στο διεθνές εμπόριο, θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την δραστηριοποίησή μας στον αγροτικό τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επαφές μας και οι γνώσεις μας με την εφαρμοσμένη τεχνολογία μας κατέστησαν ικανούς να εφαρμόσουμε εναλλακτικές μεθόδους προς επίλυση διαφόρων ζητημάτων. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, στις πρωτόγνωρες και έκτακτες καταστάσεις που βιώνουμε να μην προτείνουμε μια επαναστατική και άκρως αποτελεσματική λύση στο θέμα της υγιεινής και της απολύμανσης.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μία καινοτόμο λύση απολύμανσης του χώρου σας μέσω μηχανημάτων, που χρησιμοποιούν τον βέλτιστο τρόπο ψεκασμού, την εκνέφωση.

ΣΤΟΧΟΙ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Βασικό προβληματισμό της εταιρίας αποτελούσε το γεγονός πως σε τόσο κρίσιμες και ακραίες καταστάσεις όπως αυτές που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, θα έπρεπε όλοι οι χώροι να έχουν την δυνατότητα καθημερινής απολύμανσης.

Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να φανερωθεί η έλλειψη εξειδικευμένου, στην απολύμανση, ανθρωπίνου δυναμικού και ραγδαία αύξηση στα λειτουργικά έξοδα κάθε ελληνικής επιχείρησης - νοικοκυριού. Μελετώντας, λοιπόν, αυτές τις δύο μεταβλητές, σύντομα αντιλήφθηκε πως αφενός θα έπρεπε ο καθένας να μπορέσει να απολυμάνει αυτόνομα τον χώρο του και αφετέρου τα λειτουργικά κόστη να αυξηθούν κατ’ ελάχιστο.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να πραγματοποιηθούν στο βέλτιστο βαθμό με τη χρήση των μηχανημάτων της εταιρίας Greek Farmer, που σας παρουσιάζουμε. Κάθε άτομο μπορεί να απολυμάνει εντός λίγων λεπτών, χώρους έως 1.000 κ.μ., με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ME ULV FOGGER (ΕΚΝΕΦΩΤΕΣ)

Η Απολύμανση είναι απαραίτητη για πιο υγιή και ποιοτική ζωή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικός στόχος μας πρέπει να είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της φύσης και του περιβάλλοντος.

Τα ULV είναι φίλος της φύσης και της ανθρωπότητας.

Η εταιρεία GREEK FARMER διαθέτει τις υψηλής ποιότητας μηχανές ομίχλης ULV (fogger), για να αναπνέετε καθαρό αέρα μέσα σε δημόσιους χώρους – ξενοδοχεία – εστιατόρια – super market – αποθήκες κ.λ.π

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ULV FOGGING;

Τα fogger ULV χρησιμοποιούνται κυρίως για Απολυμάνσεις και Φυτοπροστασία. Τα fogger ULV δημιουργούν ομίχλη που σχηματίζεται από σταγονίδια Ultra Low Volume (ULV) με διάμετρο μεταξύ 5-50 μικρών (μm).

Το ULV Fogging λειτουργεί με συμπίεση φυτοφαρμάκων ή απολυμαντικών μέσα από ειδικά σχεδιασμένο ακροφύσιο, δημιουργώντας μια λεπτή κρύα ομίχλη ή εκνέφωση. Οι ηλεκτρικές φορητές εκδόσεις είναι ιδανικές για εσωτερικές εφαρμογές, καθώς δεν παράγουν καυσαέρια και είναι λιγότερο θορυβώδεις. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα σταγονίδια αυτού του μεγέθους είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση παθογόνων και παρασίτων. Επιπλέον, οι συνθέσεις μπορούν να εφαρμοσθούν σε συγκεντρώσεις 10-90% και σε ρυθμούς ροής μέχρι 0,5 λίτρα ανά λεπτό (30 λίτρα ανά ώρα).

Το χημικό παρασκεύασμα διεξάγεται στις κεφαλές ψεκασμού όπου ένα ισχυρό ρεύμα αέρα από τον φυσητήρα διασπά τη χημική ουσία σε λεπτά σταγονίδια. Εκατομμύρια μικρότερα σταγονίδια κατανέμονται ομοιόμορφα στον κλειστό χώρο και εξασφαλίζουν μια γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση της χημικής ουσίας από το παράσιτο ή τον οργανισμό. Σε σύγκριση με τον συμβατικό ψεκασμό, αυτό επιτρέπει μια πιο ομοιογενή κατανομή του δραστικού συστατικού ακόμη και σε μικρές ρωγμές. Αυτό μειώνει τον χρόνο επεξεργασίας και μειώνει την ποσότητα του δραστικού υλικού που εφαρμόζεται, επιτυγχάνοντας έτσι τα υψηλότερα πρότυπα αποδοτικότητας και βέλτιστης κάλυψης της περιοχής στόχου.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

► Βέλτιστο μέγεθος σταγονιδίων <20 μικρομέτρων που επιβεβαιώνεται με λέιζερ

► Πολύ υψηλή κάλυψη του χώρου

► Εξαιρετική διανομή

► Υψηλό βάθος διείσδυσης

► Χαμηλό κόστος συντήρησης

► Διατίθενται ηλεκτρικά ή με κινητήρα

► Ρυθμιζόμενες κεφαλές ψεκασμού 360o

► Πλήρης έλεγχος για αυτόματη λειτουργία (ηλεκτρική μονάδα)

► Αυτόνομες λύσεις π.χ. για την επεξεργασία των θερμοκηπίων και των αποθεμάτων

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;

Σε θερμοκήπια, νοσοκομεία, σχολεία, εστιατόρια, χώρους διακοπών, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις, αυλές για πουλερικά, αποθήκες κλπ.


ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΚΝΕΦΩΣΗΣ

 

BIO X SPRAY LOGO

Το Bio X Spray αποτελεί μια επανάσταση στο χώρο της απολύμανσης καθώς η ρομποτική του τεχνολογία επιτρέπει σε κάθε χρήστη απόλυτη αυτονομία και τέλεια εκτέλεση σε κάθε ψεκασμό. Μπορεί να απολυμάνει στο βέλτιστο βαθμό επιφάνειες έως 1.000 κ.μ., με εμβέλεια 360ο , με το πάτημα ενός κουμπιού. Οποιοσδήποτε τύπος απολυμαντικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συσκευή ανάλογα με την ικανότητα της μόλυνσης με βάση το υγρό. Επιπλέον, χάρη στο ρυθμιζόμενο μέγεθος των σταγονιδίων σε 3 στάδια, μπορεί να διανεμηθεί ομοιογενώς στο περιβάλλον μέσω τεχνολογίας αερολύματος από 7 έως 20 microns σε ξηρό και υγρό χώρο. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται η απολύμανση όλων των επιφανειών και του αέρα.

BIO X SPRAY

BIO X SPRAY PINAKAS

H05 LOGO

Το H-05 διαθέτει κινητήρα 50Hz που εκτοξεύει 1400W με ισχύ 220V AC κάτι το οποίο τον καθιστά έναν από τους καλύτερους κινητήρες ULV που διατίθενται σήμερα. Η δεξαμενή αποθήκευσης έχει χωρητικότητα 5 lt, ενώ η παροχή ροής 0-49 I / h είναι μία από τις καλύτερες στη βιομηχανία ULV. Διαθέτοντας μια εντυπωσιακή ταχύτητα εκνέφωσης και απολύμανσης 10-15 km / h, το H-05 είναι μια πολύ πρακτική και οικονομική λύση για αυτόνομη χειροκίνητη χρήση. Το μικρό βάρος και το συμπαγές μέγεθος το καθιστούν ιδανικό για ιδιωτική χρήση καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενο μέγεθος σταγονιδίων διαλύματος 9-49 microns.

H50

H05 PINAKAS

MINI FOGGER LOGO

Το Mini Fogger διαθέτει κινητήρα 50-60Hz που εκτοξεύει 1400W με ισχύ 220-230V AC κάτι το οποίο τον καθιστά έναν από τους καλύτερους κινητήρες ULV που διατίθενται σήμερα. Το μικρό βάρος το καθιστά ιδανικό για ιδιωτική χρήση καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενο μέγεθος σταγονιδίων διαλύματος 10-49 microns. Προκειμένου να διευκολυνθεί η χρήση του μηχανήματος διατίθενται πρόσθετες συσκευές εύκαμπτων σωλήνων και λουράκι σταθεροποίησης.

MINI FOGGER

MINI FOGGER PINAKAS

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ

Η εταιρία GREEK FARMER έχει την δυνατότητα να σας παρέχει μόνο απολυμαντικά διαλύματα που έχουν λάβει την έγκριση του Ε.Ο.Φ. καθώς και τον πλήρη οδηγό χρήσεων με τις προτεινόμενες δοσολογίες. Τα μηχανήματα έχουν τη δυνατότητα να απολυμάνουν και να νεφελοποιήσουν στο βέλτιστο βαθμό με οποιοδήποτε διάλυμα επιλέξετε πέρα των προτεινόμενων. Στη περίπτωση που επιλέξετε διάλυμα διαφορετικό από τα προτεινόμενα, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη παρενέργειας του υγρού που επιλέξατε.


  Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προϊόντα της εταιρείας GREEK FARMER πατώντας ΕΔΩ

Logo 500Px

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας