Dupont
  • Διεύθυνση: Ύδρας 2 και Κηφισίας 280, 15232 Χαλάνδρι - ΑΘΗΝΑ
  • Τηλέφωνο: 210 6889700
  • FAX: 210 6889799
  • Ιστοσελίδα: www.dupont.gr
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

DuPont - Όταν η επιστήμη προσφέρει λύσεις

Η DuPont είναι μια πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Αμερική, που δραστηριοποιείται σε πάνω από 90 χώρες στον κόσμο και δυναμικό που ξεπερνά τις 50.000 ανθρώπους. 

Η καινοτομία της και τα επιτεύγματά της στους τομείς φυτοπροστασίας, τροφίμων, προηγμένων τεχνολογικών υλικών, σε κατασκευές και προϊόντα προστασίας και ασφάλειας, είναι αυτά τα οποία την έχουν κατατάξει στις κορυφαίες βιομηχανίες παγκοσμίως.

Για πάνω από δύο αιώνες η DuPont προσφέρει καινοτόμες λύσεις στην υπηρεσία του καταναλωτή. Από τις αρχές του 20ου αιώνα κατέχει ρόλο πρωταγωνιστή στην παγκόσμια αγορά, με τη δημιουργία του Nylon® το 1935 να αλλάζει την παγκόσμια ιστορία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας. Παραμένοντας στο ίδιο μοντέλο εξέλιξης η DuPont συνέχισε να προσφέρει προϊόντα άμεσα συνδεδεμένα με τις ανάγκες τις εποχής. Τη δεκαετία του 1960 δημιουργεί τη Lycra®, ένα προϊόν που έφερε επανάσταση στη βιομηχανία ρουχισμού, ενώ παράλληλα αναπτύσσει δύο υλικά που μέχρι και σήμερα είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η βιομηχανία σε προϊόντα ανθρώπινης ασφάλειας και προστασίας, τα Kevlar® και Tyvek® . Η χρήση τους βρίσκει εφαρμογή σε προστατευτικές στολές , κράνη ακόμα και σε οικοδομήματα .
Με υψηλούς στόχους, προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση της αγοράς, συνεχίζουμε και σήμερα να προσφέρουμε καινοτόμα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στηρίζοντας τον αγροτικό και βιομηχανικό κλάδο σε μια εποχή συνεχών εξελίξεων

Σύγχρονη φυτοπροστασία μέσω καινοτόμων & ολοκληρωμένων λύσεων

Στη DuPont συνδυάζουμε την επιστημονική γνώση και τη συσσωρευμένη εμπειρία των ανθρώπων μας, με τις ανάγκες των παραγωγών και τις τάσεις της αγοράς, για να προσφέρουμε νέα προϊόντα και δυνατότητες για μια σύγχρονη φυτοπροστασία

Έχουμε δεσμευτεί στην αντιμετώπιση της πρόκλησης της σίτισης, σε έναν διαρκώς αυξανόμενο πληθυσμό. Μέσα από μια διεπιστημονική προσέγγιση, δημιουργούμε εργαλεία για τον έλεγχο εντόμων, ασθενειών και ζιζανίων με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας των καλλιεργειών και τη βελτιστοποίηση των πρακτικών στην φυτοπροστασία. Πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία μπορούμε να βελτιώσουμε την ποσότητα και την ποιότητα των γεωργικών προϊόντων και τη διασφάλιση μιας βιώσιμης παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων

Η προσέγγισή μας προς τον κόσμο της γεωργίας επιζητά μια τέλεια αρμονία με τις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών και αγγίζει κάθε πτυχή της οργάνωσής μας, από την έρευνα και ανάπτυξη, ως τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.
Συνδυάζουμε την καινοτομία και τις τοπικές σχέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για να μετατρέψουμε πολλά υποσχόμενες ιδέες, σε πρακτικές απαντήσεις στις ανάγκες παραγωγών και καταναλωτών σε σχέση με την φυτοπροστασία, την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία του περιβάλλοντος

Η ΝΤΥ ΠΟΝΤ στην Ελλάδα

Η ΝΤΥ ΠΟΝΤ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., θυγατρική της "E.I.du Pont de Nemours and Company", ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην χώρα μας το 1989, αντιπροσωπεύοντας κατά κύριο λόγο φυτοπροστατευτικά προϊόντα της μητρικής εταιρείας. Διαθέτοντας μια πλήρη σειρά ζιζανιοκτόνων, μυκητοκτόνων και εντομοκτόνων με τα οποία καλύπτει τις ανάγκες της αγροτικής παραγωγής από τη σπορά έως και τη συγκομιδή, κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Η δράση της όμως δεν περιορίζεται μόνο στη φυτοπροστασία, καθώς η εταιρία προσφέρει πληθώρα προϊόντων σε τομείς όπως η βιομηχανία τροφίμων, τεχνολογικά εξελιγμένα δομικά υλικά, φόρμες και κράνη προστασίας κ.α.

Πάντα πιστοί στις αξίες της για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος, την βελτίωση και την ανάπτυξη των υπαλλήλων, αλλά και των ομάδων όπου δραστηριοποιούμαστε παγκόσμια, στη DuPont έχουμε ως αποστολή την αειφόρο ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας υψηλής αξίας για την κοινωνία και τους μετόχους μας, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα

Έγγραφα εταιρίας


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας