Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014

Εγγραφή στο ελαιοκομικό μητρώο

Εγγραφή στο ελαιοκομικό μητρώο

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ενημερώνουν τους ελαιοπαραγωγούς, που επιθυμούν να καταχωρήσουν νέα ελαιοτεμάχια, να τροποποιήσουν στοιχεία τους ή να προβούν σε μεταβιβάσεις στο Ελαιοκομικό Μητρώο, ότι μπορούν να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις στις Υπηρεσίες.

kladi eliasΣτο Ελαιοκομικό Μητρώο εγγράφονται υποχρεωτικά όλοι οι καλλιεργητές ελιάς προκειμένου να εισπράττουν την ενιαία κοινοτική ενίσχυση και να μπορούν να συμμετέχουν και να ενισχύονται μέσω κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων. Επίσης, η εγγραφή στο Ελαιοκομικό Μητρώο είναι απαραίτητη για την είσπραξη αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ καθώς και για τη χορήγηση άδειας για πώληση ελαιόλαδου και ελιών στις λαϊκές αγορές. Επισημαίνεται ότι οι παραγωγοί που έχουν εγγραφεί ήδη στο Ελαιοκομικό Μητρώο κατά τα προηγούμενα έτη και δεν έχει προκύψει από τότε καμία μεταβολή δεν οφείλουν να προβούν σε κάποια ενέργεια.

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στην έδρα της Υπηρεσίας της Περιφέρειας που ανήκουν.

Πηγή: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας