Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

17o Φυτοπαθολογικό συνέδριο “Καθημερινός σύμμαχος του σύγχρονου αγρότη και γεωτεχνικού το www.farmacon.gr”

17o Φυτοπαθολογικό συνέδριο  “Καθημερινός σύμμαχος του σύγχρονου αγρότη και γεωτεχνικού το www.farmacon.gr”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 17ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία στο Βόλο, στο ξενοδοχείο Domotel Xenia, από τις 13-17/10/2014.


afisa sunedrio"Η συμμετοχή των 282 εγγεγραμμένων σύνεδρων, η πληθώρα των φοιτητών αλλά και του γεωτεχνικού κόσμου με ενδιαφέρον στην φυτοπροστασία και επέκταση στον αγροδιατροφικό τομέα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία" δήλωσε στη Farmacon ο πρόεδρος της επιτροπής του συνεδρίου Δρ Ι. Ρούμπος. Οι εργασίες και οι παρουσιάσεις του συνεδρίου έληξαν εχτές, 16/10/2014 ημέρα Πέμπτη, ενώ σήμερα και καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, πραγματοποιείται εκδρομή με τη συμμετοχή των συνέδρων στο μαγευτικό Πήλιο, ώστε να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με τις καλλιέργειες αλλά και τις ομορφιές του Βουνού των Κενταύρων.
Ο κ. Καραστέργιος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης της Farmacon παρουσίασε σε μία κατάμεστη αίθουσα στους συνέδρους και στο κοινό τις ιδιαίτερες δυνατότητες του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα γεωτεχνικού portal www.farmacon.gr, παρουσιάζοντας σε πραγματικό χρόνο τις λειτουργίες και δυνατότητες των πυλών FarmaBase, FarmaLearn και FarmaTools. Στην ομιλία του "Η φυτοπαθολογία στην ψηφιακή εποχή" ερωτώμενος από το προεδρείο για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των εργαλείων της Farmacon, απάντησε: "Στόχος μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε τον γεωπόνο, αλλά να οπλίσουμε τα χέρια του γεωπόνου και του αγρότη με ένα εργαλείο που μπορεί να του παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση γρήγορα, τεχνικά και αξιόπιστα".
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στον πρόεδρο της επιτροπής του συνεδρίου Δρ Ι. Ρούμπο για την φιλοξενία και τη βοήθεια που μας προσέφερε κατά την παραμονή μας στο συνέδριο, καθώς και όσους συντέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή του.

 

newsletter 17 10 2014

"Παρουσίαση του  κ. Καραστέργιου στο συνέδριο"

 

newsletter fytopathologiko

"Η Farmacon στο 17ο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο"

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας