Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Σύμβαση δωρεάν διάθεσης προϊόντων απαιτείται για την αποζημίωση ροδακινιών και νεκταρινιών

Σύμβαση δωρεάν διάθεσης προϊόντων απαιτείται για την αποζημίωση ροδακινιών και νεκταρινιών

Οι αναγνωρισμένες ομάδες παραγωγών αλλά και οι μεμονωμένοι παραγωγοί ροδακινιών και νεκταρινιών πρέπει να προσκομίσουν μέχρι 31 Οκτωβρίου στην αρμόδια Δ.Α.Ο.Κ της έδρα τους - ή της ομάδας παραγωγών που ανήκουν - τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να λάβουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται λόγω του πρόσφατου εμπάργκο που επιβλήθηκε από τη Ρωσία.

Κύριο δικαιολογητικό το οποίο ζητείται για τον έλεγχο και την κατάθεση των αποζημιώσεων αποτελεί η «Σύμβαση με εγκεκριμένες Φιλανθρωπικές Οργανώσεις και ιδρύματα καθώς και φορείς παροχής υπηρεσιών φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα» στις οποίες διατέθηκαν τα προϊόντα για δωρεάν διανομή.


Επισημαίνεται ότι τα δικαιολογητικά τα οποία υποχρεούνται να προσκομίσουν οι παραγωγοί διαφέρουν ανάλογα με το αν οι παραγωγοί ανήκουν ή όχι σε αναγνωρισμένη ομάδα παραγωγών (Ο.Π.). Έτσι λοιπόν όσοι παραγωγοί ανήκουν σε ομάδες παραγωγών πρέπει να αιτηθούν «μέσω» της ομάδας τους ενώ οι μεμονωμένοι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν οι ίδιοι «Αίτηση Ενίσχυσης».


Κατεβάστε την εγκύκλιο 6Β8046ΨΧΞΧ-ΔΑΠ την οποία ανάρτησε στη «Διαύγεια» ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τον «Καθορισμό δικαιολογητικών για την καταβολή της ενίσχυσης σχετικά με τα προσωρινά έκτατα μέτρα στα ροδάκινα – νεκταρίνια, έτος 2014» εδώ

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας