Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023

CURATIO 38 DC | Το Μοναδικό Εγκεκριμένο Μυκητοκτόνο με βάση το Θειασβέστιο Εγγυημένης Σύνθεσης για Χειμερινή Προστασία

ANTHESIS
CURATIO 38 DC | Το Μοναδικό Εγκεκριμένο Μυκητοκτόνο με βάση το Θειασβέστιο Εγγυημένης Σύνθεσης για Χειμερινή Προστασία

To Curatio 38 DC είναι το μόνο εγκεκριμένο φυτοπροστατευτικό προϊόν στην Ελληνική αγορά που περιέχει Θειασβέστιο (Πολυθειούχο Ασβέστιο).

Η σταθερή εγγυημένη σύνθεσή του και η πολύ υψηλή περιεκτικότητα (38%) δραστικής ουσίας, το καθιστούν μοναδική λύση για προστατευτική και θεραπευτική δράση κατά του Φουζικλάδιου, της Μονίλιας και του Ωιδίου στις εγκεκριμένες καλλιέργειες. 

Παράγεται από τον καταξιωμένο Γερμανικό οίκο BIOFA AG, μέλος του Ελβετικού Ομίλου Andermatt, ο οποίος χαρακτηρίζεται κορυφαίος στην ανάπτυξη και παρασκευή Φυτοπροστατευτικών προϊόντων μηδενικών υπολειμμάτων.

Σε αντίθεση με τα άλλα μυκητοκτόνα επαφής που χάνουν την αποτελεσματικότητα τους καθώς εκπλένονται από την βροχή - ειδικά σε χρονιές με συνεχείς βροχοπτώσεις - τo Curatio 38 DC συμπληρώνει το κενό που υπάρχει στην αγορά και αποδεικνύεται μοναδικό στην κατηγορία των μυκητοκτόνων επαφής, λόγω της ταυτόχρονης Προστατευτικής και Θεραπευτικής του δράσης καθώς και της άριστης  αντοχής του στην έκπλυση από βροχοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, το Πολυθειούχο Ασβέστιο, λόγω αλκαλικής αντίδρασης, προκαλεί σαπωνοποίηση των λιπαρών οξέων του κυτταρικού τοιχώματος του μύκητα, επιτυγχάνοντας καλύτερη διείσδυση της δραστικής ουσίας η οποία παρεμποδίζει το μεταβολισμό του. Επίσης, αφού στεγνώσει πάνω στη φυλλική επιφάνεια, δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα θειαφιού, που έχει προστατευτική δράση.

Λόγω της υψηλής εγγυημένης περιεκτικότητας του Curatio σε Θειασβέστιο (Πολυθειούχο Ασβέστιο), η δοσολογία που εφαρμόζεται είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με τα παράνομα σκευάσματα Θειασβεστίου που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Πίσω από το εμπορικό όνομα Curatio 38 DC κρύβεται μια παλιά γνωστή και πολυδύναμη δραστική ουσία, το Πολυθειούχο Ασβέστιο, που μετά από χρόνια ερευνών και μελετών, τυποποιείται με τις πιο σύγχρονες βοηθητικές ουσίες για μεγιστοποίηση του ελέγχου των μυκητολογικών ασθενειών, αύξηση της αποτελεσματικότητας του ψεκασμού και ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εμφάνισης φυτοτοξικότητας.

H χρήση του, επιτρέπεται στην Βιολογική γεωργία ενώ δεν αφήνει χημικά υπολείμματα. Εκτός από τα προαναφερθέντα του πλεονεκτήματα, πολύ σημαντική είναι και η αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητας από τα παθογόνα και αυτό χάρη στον πολυδιάστατο τρόπο δράσης του. Όλα τα χαρακτηρίστηκα ενός σύγχρονου πολυδύναμου Φυτοπροστατευτικού Προϊόντος συγκεντρώνονται σε ένα μόνο σκεύασμα…Curatio 38 DC

syskeyasia

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο:  ΕΔΩ 


Anthesis final logo 2017

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας