Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Η ΑNTHESIS δίπλα σας!

ANTHESIS - Δελτίο Τύπου
Η ΑNTHESIS δίπλα σας!

Δελτίο Τύπου από την Anthesis λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα και τον έλεγχο εξάπλωσης του COVID-19. 

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον έλεγχο εξάπλωσης του COVID-19.

Παράλληλα, μένουμε αφοσιωμένοι στους Ανθρώπους και στην Αγροτική Παραγωγή και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Έλληνα Παραγωγό μέσω του δικτύου μας με υπευθυνότητα και συνέπεια εφαρμόζοντας διαδικτυακές εργασιακές τακτικές με κύριο μέλημα την διαρκή ενημέρωση και εφοδιασμό της αλυσίδας.

Η φυτοπροστασία-θρέψη δεν σταματά ποτέ και η ανάγκη παραγωγής-κατανάλωσης «καθαρών» φρούτων και λαχανικών γίνεται όλο και πιο επιτακτική.


Anthesis final logo 2017

Παραμένουμε σε στενή συνεργασία με το δίκτυο προμηθευτών, διανομέων, μεταφορών και φυσικά παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας