Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Έγκριση της 1ης πρότασης της FARMACON ως συντονίστρια, στο ERASMUS+ 2020 Call

FARMACON
Έγκριση της 1ης πρότασης της FARMACON ως συντονίστρια, στο ERASMUS+ 2020 Call

Η FARMACON με χαρά ανακοινώνει την έγκριση της 1ης πρότασής της ως συντονίστρια από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία, στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - KA202 στο πλαίσιο της πρόσκλησης ERASMUS + 2020.

Το έργο PreAgri - Ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων στη γεωργία ακριβείας (2020-1-EL01 KA202-078806), είναι μια διεθνική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας, της Σλοβενίας, της Ουγγαρίας, της Ισπανίας και της Κροατίας, για την υποστήριξη των αγροτών και άλλων γεωργικών φορέων, ώστε να επανεκτιμήσουν τις γεωργικές τους ανάγκες χρησιμοποιώντας το Precision Agriculture ως εργαλείο ανάπτυξης ευθυγραμμισμένο με τις διεθνείς τάσεις του τομέα.

Ο Στόχος του έργου επικεντρώνεται στην τόνωση των αγροτών και του τεχνικού προσωπικού που εργάζονται στην αγροτική παραγωγή για να αντιμετωπίσουν με τις πιο ενημερωμένες τεχνικές και μεθοδολογίες την ψηφιακή γεωργία και ειδικότερα τη γεωργία ακριβείας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα !!!

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας