Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησε η λειτουργία των εξεταστικών κέντρων χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Ξεκίνησε η λειτουργία των εξεταστικών κέντρων χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναρτήθηκε η εγκύκλιος της αναγγελίας έναρξης φορέων κατάρτισης στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και κέντρων εξετάσεων χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Συγκεκριμένα ο ενδιαφερόμενος φορέας, εντός τριών μηνών από την αναγγελία έναρξης λειτουργίας, θα πρέπει να συμπληρώσει τηνdiaygeia Υπεύθυνη Δήλωση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα προς τη Δ/νση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής, δηλώνοντας τα ακριβή του στοιχεία της εταιρίας του και να βεβαιώνει πως διαθέτει την απαραίτητα από τον νόμο άδεια/πιστοποίηση για την παροχή θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης σε ενήλικες, καθώς και πως απασχολεί επαρκή αριθμό εκπαιδευτών, με τα απαραίτητα προσόντα. Με αυτή την αίτηση ο ενδιαφερόμενος φορέας αιτείται την εγγραφή του στο μητρώο κατάρτισης , το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ.

 
Κατεβάστε ΕΔΩ την σχετική εγκύκλιο με την Aίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση

 katartish gewrkikwn farmakwn

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας