Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Super Διαγωνισμός από την FMC για την εφαρμογή Arc™ farm intelligence

FMC
Super Διαγωνισμός από την FMC για την εφαρμογή Arc™ farm intelligence

ARC™ farm intelligence - Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!  40 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ - 4 ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Κάθε δεκάδα νικητών θα κερδίζει: 1 δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ, 2 δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ και 7 δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ.

Το 2020 αποτέλεσε μια πολύ σημαντική χρονιά για τον τομέα Γεωργίας Ακριβείας της FMC, καθώς έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε παγκόσμιο επίπεδο η νέα μας εφαρμογή Arc™ farm intelligence. Μάλιστα η πρώτη χώρα στην οποία έγινε διαθέσιμη η εν λόγω εφαρμογή, ήταν η Ελλάδα, για την καλλιέργεια του βαμβακιού και τα πράσινο & ρόδινο σκουλήκι σαν τα παρακολουθούμενα έντομα.

1 χρόνο ακριβώς μετά την παγκόσμια πρεμιέρα, γιορτάζουμε τα πρώτα γενέθλια του Arc™ farm intelligence με πολλά δώρα.

Πιο συγκεκριμένα κατά το διάστημα 15 Ιουνίου έως και 13 Αυγούστου 2021, οι 40 πιο ενεργοί χρήστες της εφαρμογής, θα κερδίσουν δωροεπιταγές της DIXONS SOUTH EAST EUROPE ΑΕΒΕ (εξαργυρώνονται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ) ως εξής:

Ο διαγωνισμός μας χωρίζεται σε 4 φάσεις:

15 Ιουνίου 2021 έως και τις 29 Ιουνίου 2021

30 Ιουνίου 2021 έως και τις 14 Ιουλίου 2021

15 Ιουλίου 2021 έως και τις 29 Ιουλίου 2021

30 Ιουλίου 2021 έως και τις 13 Αυγούστου 2021

Σε κάθε φάση του διαγωνισμού, θα επιβραβεύονται οι συμμετέχοντες που σημειώνουν την μεγαλύτερη χρήση της εφαρμογής ARC™ Farm Intelligence βάσει του αριθμού των συνεδριών (sessions) που έχουν πραγματοποιήσει. Μετά την λήξη της κάθε φάσης του διαγωνισμού, θα αναδεικνύονται οι δέκα (10) νικητές.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, νικητής αναδεικνύεται ο χρήστης με τη μεγαλύτερη συνολικά διάρκεια χρήσης κατά τη συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού.

Όταν ένας εκ των συμμετεχόντων αναδειχθεί νικητής μιας φάσης του Διαγωνισμού, παύει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις υπόλοιπες φάσεις και δεν μπορεί να κερδίσει επιπλέον δώρα.

Για την ανάδειξη των νικητών της κάθε φάσης του διαγωνισμού, οι μετρήσεις χρήσης της εφαρμογής ARC™ Farm Intelligence των συμμετεχόντων θα παρουσιάζονται ενώπιον συμβολαιογράφου, προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Οι νικητές της κάθε φάσης του διαγωνισμού κερδίζουν δωροεπιταγές για τα καταστήματα «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» της DIXONS SOUTH EAST EUROPE ΑΕΒΕ ως εξής:

40 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ

Κάθε δεκάδα νικητών θα κερδίζει:

1 δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ,

2 δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ και

7 δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ.

Οι ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα, ΦΥΣΙΚΑ στο κινητό τους.


logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας