Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Συμμετοχή της Emphyton στη Fruit Logistica 2015 στο Βερολίνο!

Συμμετοχή της Emphyton στη Fruit Logistica 2015 στο Βερολίνο!

Η Emphyton, δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών και προϊόντων έχοντας έναν ρόλο μοναδικό, πρωτοποριακό και ιδιαίτερο. Θέλει και ξέρει να δημιουργεί, στοχεύοντας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών της και ούσα πάντα δίπλα τους με προτάσεις και λύσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της παραγωγής του.

Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και την ποιοτική εξυπηρέτηση, ο όμιλος Emphyton, έχει έναν ρόλο ιδιαίτερο, πρωτοποριακό και μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα. Αυτόν της δημιουργίας.

Ο όμιλος Emphyton πιστεύει στη συνεχή εξέλιξη και την ποιοτική εξυπηρέτηση έχοντας ως όραμα την "καλλιέργεια" ιδανικών, μοναδικών και νέων λύσεων για τη διαρκή "καρποφορία" των συνεργατών της.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς εξελίξεις στη διαρκώς μεταβλητή αγορά των φρούτων θα συμμετέχει στη φετινή έκθεση φρούτων Fruit Logistika 2015 στο Βερολίνο .

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας