Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015

Nέα σειρά υγρών και κρυσταλλικών λιπασμάτων "Θρέψις" από την ΕΒΥΠ Ε.Ε.

Nέα σειρά υγρών και κρυσταλλικών λιπασμάτων "Θρέψις" από την ΕΒΥΠ Ε.Ε.

Η ΕΒΥΠ, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του καλλιεργητή και του καταναλωτή, σας παρουσιάζει τα προϊόντα της νέας σειράς υγρών και κρυσταλλικών λιπασμάτων υψηλής ποιότητας ‘Θρέψις’, η οποία σε συνδυασμό με το Amino 16 καλύπτει όλες τις λιπαντικές ανάγκες των φυτών.

Τα υγρά λιπάσματα / ιχνοστοιχεία / βιο-ενεργοποιητές "Θρέψις", αποτελούν σήμερα τον πλέον εξελιγμένο τρόπο λίπανσης. Παράγονται από πολύ υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, σε διάφορους τύπους, ικανοποιώντας τις λιπαντικές ανάγκες όλων των καλλιεργειών και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αποδοτικότητα για τον παραγωγό.

Υγρά λιπάσματα "Θρέψις" πλήρως αφομοιώσιμα, ευρείας εφαρμογής, με Φώσφορο, Άζωτο, Κάλιο, Ασβέστιο και Μαγνήσιο, Βόριο, Ιχνοστοιχεία ‘Θρέψις’, Βιο-ενεργοποιητές ‘Θρέψις’ με Χουμικά & Φουλβικά οξέα, Βιο-ενεργοποιητές Φυκιών.

Τα κρυσταλλικά λιπάσματα "Θρέψις" παράγονται μετά από προσεκτική επιλογή μόνο κορυφαίων Α’ υλών, υψηλής καθαρότητας, χωρίς χλωριούχα ή διουρικά, ώστε να εξασφαλίζεται τέλεια διαλυτότητα, χαμηλή αλατότητα και πολύ υψηλή ποιότητα για μέγιστες αποδόσεις σε όλες τις καλλιέργειες.

Υδατοδιαλυτά κρυσταλλικά λιπάσματα "Θρέψις", πλήρη, ισορροπημένα, με Άζωτο, Φώσφορο, Μαγνήσιο και χηλικά ιχνοστοιχεία, Κάλιο και Μαγνήσιο.

Σύντομα στον διαδικτυακό χώρο της ΕΒΥΠ θα μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη νέα σειρά προϊόντων.

Τα στελέχη της ΕΒΥΠ Ε.Ε. είναι, όπως πάντα, στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

photo-threpsis-series-liquid-crystilline-622x368

 

Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου

 

Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης,

Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θ, Τ.Κ. 57022, Σίνδος

Τ.: 2310 542 151, Φ.: 2310 541 581   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., url: www.evyp.gr

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας