Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Η Syngenta μας καλωσορίζει στο νέο, ανανεωμένο, ηλεκτρονικό περιοδικό της

Η Syngenta μας καλωσορίζει στο νέο, ανανεωμένο, ηλεκτρονικό περιοδικό της

Η Syngenta εγκαινιάζει το νέο, ανανεωμένο, ηλεκτρονικό περιοδικό της, μια φρέσκια και μοντέρνα απόπειρα με στόχο την καλύτερη επικοινωνία και ενημέρωσή των συνεργατών της αναφορικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις δράσεις της και όχι μόνο.

Θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τις ορθές γεωργικές πρακτικές, συμβουλές και υποδείξεις για εποχιακά καλλιεργητικά θέματα, γνωριμία με συνεργάτες από την sybanner 221x185διατροφική αλυσίδα, εκδηλώσεις της Syngenta σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα αποτελούν επίσης κομμάτι της νέας θεματολογίας.

Η όψη του περιοδικού αλλάζει, αφού γίνεται πιο φωτογραφικό, πιο φιλικό αισθητικά στον αναγνώστη και ψηφιακό.

Στο παρόν, πρώτο τεύχος για το 2015, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης της Syngenta, με στόχο μια πιο βιώσιμη γεωργία, καθώς και τα συμπεράσματα του 8ου Forum για το μέλλον της γεωργίας.

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης γιατί το εργοστάσιο της Syngenta στα Οινόφυτα αποτελεί υπόδειγμα ασφάλειας, πως η Syngenta εκπαιδεύει τους αγρότες για την ασφαλή χρήση των επενδεδυμένων σπόρων, την ολοκληρωμένη πρόταση για την υποστήριξη του κολοκυθιού από ιώσεις, συμβουλές και υποδείξεις για τις καλλιέργειες του καλαμποκιού και του ηλίανθου.

Γνωρίστε ακόμη την δραστηριότητα και τα σχέδια της ομάδας παραγωγών «ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Μήλα Δομοκού» και ενημερωθείτε για τις δράσεις μας με συνεργάτες στην Κρήτη και την Αλβανία.

Τέλος, μην ξεχάσετε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.syngenta.com αλλά και το κανάλι μας Syngenta Greece στο YouTube www.youtube.com/user/SyngentaGreece για να ενημερώνεστε για τα νέα μας.

syngenta newsyou tube

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας