Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022

BACTILIS: Οργανικό λίπασμα και βιοδιεγέρτης για την αύξηση του σφρίγους των φυτών και την πρόληψη μυκητολογικών ασθενειών

HUMOFERT
BACTILIS: Οργανικό λίπασμα και βιοδιεγέρτης για την αύξηση του σφρίγους των φυτών και την πρόληψη μυκητολογικών ασθενειών
Το Bactilis περιέχει επιλεγμένα στελέχη του γένους Bacillus μέσα σε ένα πολύ θρεπτικό για τα φυτά οργανικό υπόστρωμα το οποίο περιέχει μακροθρεπτικά στοιχεία (Άζωτο, Φώσφορο, Κάλιο), ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, σακχαρίτες και φυσικούς εδαφοβελτιωτικούς παράγοντες.

Bactilis 025 1 5 10 20L

Εξαιτίας της σύνθεσής του, έχει τριπλή δράση:

► Ως οργανικό λίπασμα, παρέχει θρεπτικά στοιχεία στα φυτά καθώς και άλλες οργανικές ενώσεις που διεγείρουν την ανάπτυξη των φυτών. Η συχνή εφαρμογή του εμπλουτίζει το έδαφος με θρεπτικά στοιχεία υψηλής διαθεσιμότητας στα φυτά καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των θρεπτικών αναγκών τους.

► Ως βιοδιεγέρτης, μέσω των βακτηρίων της ριζόσφαιρας που περιέχει, τα οποία συμβιώνουν με τις ρίζες των φυτών και παράγουν ένζυμα και προϊόντα μεταβολισμού παρόμοια με τις αυξίνες, τα οποία βελτιώνουν τη ριζοβολία, την ανάπτυξη και το σφρίγος του φυτού και αυξάνουν τις φυσικές άμυνές του ενάντια στις ασθένειες.

► Προλαμβάνει την ανάπτυξη πολλών σοβαρών μυκητολογικών ασθενειών (όπως το φουζάριο, η φυτόφθορα, ο βοτρύτης, η ανθράκνωση κ.α.), εγκαθιστώντας αποικίες ωφέλιμων βακτηρίων πάνω στις ρίζες και στα τριχίδια των ριζών των φυτών περιορίζοντας το χώρο που θα μπορούσαν να πάρουν οι παθογόνοι μύκητες και τις πύλες εισόδου στο εσωτερικό των φυτών. Επιπλέον, τα ωφέλιμα μικρόβια που περιέχει παράγουν μεταβολίτες που παρεμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση των παθογόνων μυκήτων στο έδαφος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΣΤΡΕΜΜΑ               

250-500 ml                                   

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ                     

Εδαφική εφαρμογή                                 

 Πιστοποιημένο από τον ECOCERT για χρήση στη Βιολογική Γεωργία


Μάθετε περισσότερα:

https://www.humofert.gr/product/2015-05-29-12-29-20/bactilis-detail.html


 LOGO HUMOFERT

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας