Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Αύξηση της συνολικής παραγωγής και του βάρους κόκκου σε σκληρό σιτάρι, με XGel Sapphire από την Agrology!

Agrology
Αύξηση της συνολικής παραγωγής και του βάρους κόκκου σε σκληρό σιτάρι, με XGel Sapphire από την Agrology!

Το XGel Sapphire 25-25-25+ΤΕ είναι σύνθετο ισόρροπο σκεύασμα θρέψης που παρέχει στο σιτάρι όλα τα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθούν αυξημένες αποδόσεις και υψηλή ποιότητα.

Το XGel Sapphire 25-25-25+ΤΕ ανήκει στην καταξιωμένη οικογένεια λιπασμάτων XGel που ενσωματώνουν τις καινοτόμες τεχνολογίες S3 & E2DA.

Οι τεχνολογίες αυτές που έχουν αναπτυχθεί από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της AGROLOGY προσδίδουν στα σκευάσματα XGel μοναδικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από τα φυτα (E2DA) και προσφέρουν μοναδική ευκολία χρήσης (S3).

XGel 3D Logo CMYK 1024x550

Σε πειραματικό που διοργανώθηκε και επιβλέφθηκε από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, επίσης με μία εφαρμογή του XGel Sapphire 25-25-25+ΤΕ στο βλαστικό στάδιο του ‘φύλλου σημαία’, καταγράφηκε μέση αύξηση του βάρους χιλίων κόκκων έως και 5% (από 44,8 σε 47,2 XGel PNG Files LogosPackagingγρ/1000 κόκκους).

Σε αποδεικτικά που πραγματοποιήθηκαν στη Βουλγαρία με επικουρική εφαρμογή τουXGel Sapphire 25-25-25+ΤΕ  σε δόση 3lt σε 1000lt νερού με εφαρμογή στα δέκα στρέμματα., επιτεύχθηκε αύξηση της παραγωγής.

Ιδιαίτερα σε χωράφια που υπέφεραν από υδατική καταπόνηση παρατηρήθηκε αύξηση έως και 17% (από 400 σε 470 κιλά ανά στρέμμα). Η εφαρμογή έγινε στο βλαστικό στάδιο του ‘φύλλου σημαία’. Το αποδεικτικό οργανώθηκε από Γεωπόνο στην περιοχή της Βάρνας στη Βουλγαρία.


Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα Εξειδικευμένα Προγράμματα Θρέψης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Agrology.

Μάθετε ποιος είναι ο υπεύθυνος γεωπόνος – πωλητής της περιοχής σας ΕΔΩ!

AGR Logo EN

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας