Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Brix-In: Για γρήγορη ωρίμανση, αύξηση σακχάρων, βελτίωση ποιότητας και μετασυλλεκτικής ικανότητας των καρπών

HUMOFERT
Brix-In: Για γρήγορη ωρίμανση, αύξηση σακχάρων, βελτίωση ποιότητας και μετασυλλεκτικής ικανότητας των καρπών

Συχνά οι καρποί αδυνατούν ή καθυστερούν να ωριμάσουν και να αποκτήσουν τα επιθυμητά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως είναι το χρώμα, η γεύση, τα σάκχαρα κ.α.

Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και αν έχουν ακολουθηθεί σωστά όλες οι τεχνικές καλλιέργειας μέχρι και το στάδιο της έναρξης της ωρίμανσης οδηγώντας σε απώλεια εισοδήματος.

Καθώς η ωρίμανση είναι μία πολύπλοκη διαδικασία η οποία επιτελείται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης μέχρι το οποίο ο παραγωγός έχει ήδη ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους καλλιέργειας, οφείλει να γνωρίζει ότι υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να επιταχύνει την ωρίμανση των καρπών και να επιτύχει σημαντική βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της συγκομιδής του.

Αυτό είναι το Brix-In, ένας συμπυκνωμένος υγρός βιοδιεγέρτης πλούσιος σε μονο-, ολιγο- και πολύ- σακχαρίτες, οργανική ουσία, Κάλιο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο και ιχνοστοιχεία.

Το Brix-In:

✅ Επιταχύνει την ωρίμανση των καρπών και αυξάνει την περιεκτικότητάς τους σε σάκχαρα και ιχνοστοιχεία

✅ Βελτιώνει το χρώμα και το άρωμα των καρπών και αυξάνει το βάρος της σάρκας τους, η οποία ταυτόχρονα γίνεται πιο σφιχτή και συμπαγής

✅ Αυξάνει τη διατηρησιμότητα των καρπών στο ράφι (shelf life)

Παρακάτω αποτυπώνονται τα δεδομένα που προέκυψαν από πειραματικά αποτελέσματα που έγιναν το 2017 στη Φθιώτιδα σε αμπέλια ποικιλίας Cabernet Sauvignon.

ΑΥΞΗΣΗ BRIX

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Εμπιστευθείτε το Brix-In και τη HUMOFERT για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας.

Μάθετε περισσότερα: https://www.humofert.gr/el/component/eshop/catalog/item/proionta/2-erasitehnika-proionta/33-brix-in.html

 


 LOGO HUMOFERT

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας