Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Η «κλασσική» μέθοδος θρέψης των καλλιεργειών!

BIOSOLIDS
Η «κλασσική» μέθοδος θρέψης των καλλιεργειών!

Η εταιρεία  Biosolids S.A. σε συνεργασία με την εταιρεία Hello Nature (Italpollina SpA) προσφέρουν ένα τεράστιο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, με προϊόντα τα οποία καθίστανται κατάλληλα για την οργανική θρέψη όλων των καλλιεργειών.

Η πρώτη ύλη των προϊόντων αυτών είναι η κοπριά πουλερικών με στόχο την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων σε μορφή μικρού πέλλετ για εύκολη & άμεση εφαρμογή στο χωράφι. Η επεξεργασία της πρώτης ύλης, αλλά και ο εμπλουτισμός τους, καθιστά τα προϊόντα αυτά «πρωτοπόρους» στο κομμάτι της οργανικής θρέψης.

Πιο συγκεκριμένα, το προϊόν Italpollina 4-4-4 (NPK) υπάγεται στην κατηγορία αυτών των καινοτόμων προϊόντων, καθώς είναι πλούσιο σε στοιχεία όπως άζωτο, κάλιο και φώσφορο τα οποία συμβάλλουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του φυτού στη βελτίωση της ανάπτυξης της ρίζας, του μίσχου & των βλαστών, καθώς βοηθούν στην αύξηση της ποιότητας και της απόδοσης της καλλιέργειας.

italpolina 4 4 4

Χάρη στη μεγάλη ποσότητα οργανικής και ενεργής ύλης του προϊόντος που έχει μετατραπεί σε χούμος, βελτιώνεται άμεσα η μικροβιολογική, φυσική (δομή και κατακράτηση νερού) και χημική γονιμότητα του εδάφους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του φυτού. Το  προϊόν Italpollina 4-4-4 συμβάλλει επίσης στην αποφυγή απώλειας αζώτου,  φωσφόρου, αλλά και των μικροθρεπτικών συστατικών, που είναι τόσο πολύτιμα για τις καλλιέργειες. Καθίσταται ως το απαραίτητο προϊόν για τη χειμερινή θρέψη όλων των καλλιεργειών (οπωροφόρων, κηπευτικών & λαχανικών), καθώς διαθέτει υψηλό ποσοστό οργανικής ουσίας  και βοηθά στον εμπλουτισμό των εδαφών με οργανική ύλη & ωφέλιμους μικροοργανισμούς. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη βιολογική γεωργία, καθώς είναι απαλλαγμένο από σπόρους ζιζανίων & παθογόνα.


Περισσότερες πληροφορίες για την καινοτόμο αυτή τεχνολογία των προϊόντων μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα μας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.biosolids.gr/product-category/biological/


Logo HorizontaL TRANSPARENT 400px 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας