Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Βράβευση του Εργοστασίου της Syngenta Hellas στο διαγωνισμό Health & Safety Awards 2015

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, το Εργοστάσιο της Syngenta Hellas βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Health & Safety Awards, που διοργανώνονται από την Boussias Communications.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.

Η Syngenta Hellas βραβεύθηκε με την Ύψιστη Διάκριση του GOLD Award στην κατηγορία των χημικών βιομηχανιών, αλλά και στην κατηγορία «Δραστηριότητες», με το Silver Award, στην ενότητα «Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων». Τα βραβεία αυτά αποτελούν την επιβράβευση των προγραμμάτων και εκστρατειών που υλοποιεί η εταιρία σε θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία, με στόχο μηδενικά ατυχήματα και τραυματισμούς στις εγκαταστάσεις της.

Στην τελετή παρευρέθηκαν πάνω από 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision makers της αγοράς και δημοσιογράφοι. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και άνθρωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, ενώ με την παρουσία του τίμησε την τελετή βράβευσης ο Υπουργός εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

vraveysh syngenta1DSC 6208   vraveysh syngenta EnofytaEmployees

 

Σχετικά με τη Syngenta

Η Syngenta είναι μια ηγετική εταιρία στο χώρο της γεωργίας, που συνεισφέρει στη βελτίωση της παγκόσμιας διατροφικής ασφάλειας, βοηθώντας εκατομμύρια παραγωγούς να χρησιμοποιήσουν με άριστο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους. Μέσω επιστημονικής κατάρτισης παγκόσμιας κλάσης και καινοτόμων καλλιεργητικών λύσεων, οι 28.000 εργαζόμενοι σε περισσότερες από 90 χώρες εργάζονται για να μεταμορφώσουν τις καλλιεργητικές πρακτικές. Δεσμευόμαστε να διασώσουμε τα εδάφη από υποβάθμιση, να βελτιώσουμε τη βιοποικιλότητα και να αναζωογονήσουμε τις αγροτικές κοινότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.syngenta.com και www.goodgrowthplan.com.

syngenta tech banner

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας