Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος – ΔΟΒ σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνουν το «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι», την Τετάρτη 6 Μάρτιου και ώρα έναρξης 10:30, στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel).

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τη Δράση «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία» του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανακοινώνει τη στήριξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας της δράσης «Επανεκκίνηση της Μελισσοκομίας στη Θεσσαλία», η οποία είναι ενεργή από τις 27 Ιανουαρίου 2024 και απαρτίζεται από δύο διαφορετικά προγράμματα στήριξης των μελισσοκόμων της Θεσσαλίας.

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Η συνεισφορά της EBYΠ για την αναβίωση του δάσους Δαδιάς στα πλαίσια της έκθεσης Agrotica

Η EVYP Crop Biostimulation Technologies συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica. Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό πέρασαν από το περίπτερο μας, μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις εξαιρετικές επιδόσεις του AMINO16 στις καλλιέργειες τους.

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024

Η Bayer Ελλάς Συναντά το Νέο Έτος με την Εκδήλωση «Connect, Collaborate, Celebrate! The New Year Ahead»

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της εταιρείας για τους εκπροσώπους του Τύπου, παρουσία της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας, κ. Αna Vega.

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024

Νέο Δ.Σ. για τον ΣΠΕΛ - Νέος πρόεδρος ο Δημήτριος Ρουσσέας

Μετά από ψηφοφορία το Δ.Σ. του ΣΠΕΛ για την επόμενη διετία συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024

Η Bayer Ελλάς συμμετέχει, για ακόμα μια χρονιά, στη διοργάνωση του Innovation Greece 5.0

Ένα συνέδριο-θεσμός για το οικοσύστημα καινοτομίας στη χώρα μας. Η Bayer Ελλάς για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στη διοργάνωση του συνεδρίου «Innovation Greece 5.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν».

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024

Έρευνα για το ελληνικό ελαιόλαδο και τις προστατευτικές του ιδιότητες στο Αλτσχάιμερ

Τρία πανεπιστήμια της Αμερικής, Auburn, Τemple και Yale School of Public Health διενεργούν κλινική δοκιμή με τον τίτλο “ EVOO for Brain Health”, με θέμα την επίδραση του υψηλά φαινολικού ελαιολάδου σε γονιδιακές και μεταβολικές αλλαγές, σε υγιή άτομα, με οικογενειακό ιστορικό της νόσου Αλτσχάιμερ.

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024

Έναρξη υλοποίησης των προγραμμάτων αγροτικής κατάρτισης από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Ξεκινά από  την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 η υλοποίηση 819  Προγραμμάτων  Κατάρτισης για  Νέους Γεωργούς, διάρκειας 150 ωρών έκαστο.

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024

Η Bayer Ελλάς για 5η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στα Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Η Bayer Ελλάς για μία ακόμα χρονιά υποδέχτηκε στα γραφεία της 25 φοιτητές, στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας της με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και με αφορμή τα Business Days που διοργανώνει.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας