Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022

STARTERS: Η Βιοτεχνολογία στην υπηρεσία της Γεωργίας και του Περιβάλλοντος

Η σειρά βιοεπικαλύψεων σπόρων Starter, αποτέλεσμα έρευνας της Humofert, περιλαμβάνει σκευάσματα εξειδικευμένα για κάθε είδος σπόρου, φιλικά στο περιβάλλον.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022

Η BASF δίνει αξία στην ελαιοκράμβη

Η ελαιοκράμβη, μαζί με τον ηλίανθο, αποτελούν τις κυριότερες πρώτες ύλες για την παραγωγή βιοντίζελ. H BASF διαθέτει ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο υβριδίων ελαιοκράμβης InVigor ® που περιλαμβάνει υβρίδια τεχνολογίας Clearfield® και ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων φυτοπροστασίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην καλλιέργεια της ελαιοκράμβης.

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022

Πως επιλέγουμε το κατάλληλο υβρίδιο προς φύτευση

Το πιο δύσκολο κομμάτι του παραγωγού είναι η σωστή επιλογή ποικιλίας-υβριδίου που θα καλλιεργήσει.

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Τρία νέα υβρίδια καλαμποκιού DEKALB έρχονται το 2022 από την Bayer Ελλάς

Η Bayer πιστή στην αποστολή της «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή» συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στη Γεωργία, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον.
Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021

Ποικιλίες σιτηρών 2021 από την Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Η Κ&Ν Ευθυμιάδης Μ.ΑΒΕΕ παρουσιάζει τις Ποικιλίες Σιτηρών για το 2021. Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Φυλλάδιο των προϊόντων της, με τις ασύγκριτες αποδόσεις και την υψηλή ποιότητα για όλες τις ποικιλίες Σκληρού και Μαλακού Σιταριού και Κριθαριού!
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στη χρήση Ντόπιων ποικιλιών;

Φυτογενετικοί πόροι και πώς μέσα από τη διατήρηση τους μπορούμε να εξασφαλίσουμε επάρκεια φυτικών ειδών και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Η RAGT και η Bayer υπογράφουν συμφωνία για την ανάπτυξη υβριδικών σπόρων σιταριού για τις ευρωπαϊκές αγορές

Η νέα συνεργασία έχει στόχο να προσφέρει στους παραγωγούς νέες ποικιλίες σιταριού με δυναμικό για υψηλή απόδοση, ενισχύοντας έτσι τις βιώσιμες γεωργικές πρακτικές.

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021

Δενδρώδη / θαμνώδη μικρότερης οικονομικής σημασίας

Το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας, του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων (ΕΛ.Γ.Ο. “ΔΗΜΗΤΡΑ” / Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας), συνέλεξε και καταχώρησε σε μία συλλογή, μια σειρά εκλαϊκευμένων άρθρων υπό την επιμέλειά του, με γενικό τίτλο “Δενδρώδη / θαμνώδη μικρότερης οικονομικής σημασίας”, που δημοσιεύτηκαν διαδικτυακά στο FARMABLOG της FARMACON (www.farmacon.gr) από το Νοέμβριο του 2019 έως και το Δεκέμβριο του 2020.

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Τρία μεγάλα ονόματα στο βαμβάκι από την BASF

Η BASF προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην καλλιέργεια του βαμβακιού, με ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο σπόρων ποικιλιών βαμβακιού, αλλά και με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων φυτοπροστασίας.

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021

BASF - Για τα υβρίδια ηλίανθου… επίλεξε αυτό που εμπιστεύεσαι

Tο 2020 η BASF εισήλθε στην αγορά σπόρου ηλίανθου, μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Euralis, προσφέροντας στην Ευρωπαϊκή αγορά υβρίδια που προέρχονται από ένα νέο γενετικό πρόγραμμα, βασισμένο στη συνεργασία κορυφαίων εταιρειών, με μακρόχρονη εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας