Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πώς να καθαρίσετε καλά τον ψεκαστικό εξοπλισμό σας, για ασφαλή αποθήκευση

Όταν οι ψεκασμοί των καλλιεργειών ολοκληρώνονται, πρέπει να καθαριστεί καλά ο ψεκαστικός εξοπλισμός τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά για την ασφαλή αποθήκευσή του.

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η Bayer στην 7η Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε

Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η  Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Εφοδίων της επιχείρησης «ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε» το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα, όπου η Bayer έδωσε δυναμικά το παρόν.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού επιθεώρησης του εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων

Καθορίστηκε η διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού επιθεώρησης του εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ΕΕΓΦ). Ο νόμος προβλέπει κυρώσεις, που φθάνουν τα 5.000 € για όσους χρησιμοποιούν ψεκαστικό που δεν έχει εφοδιαστεί με πιστοποιητικό και sticker επιθεώρησης.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Συμβουλές για προετοιμασία και σωστή αποθήκευση των ψεκαστικών τον χειμώνα

Στο επόμενο διάστημα μέχρι την επόμενη άνοιξη είναι πολύ πιθανόν να μη χρησιμοποιήσετε το ψεκαστικό σας μηχάνημα. Για να είστε σίγουροι ότι όταν το χρειάζεστε θα είναι σε άριστη κατάσταση για χρήση καλά είναι να ακολουθήσετε μια διαδικασία πριν από την αποθήκευση.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Κριτήρια επιλογής γεωργικού ελκυστήρα μιας γεωργικής εκμετάλλευσης

Η διατήρηση και η χρήση των γεωργικών μηχανημάτων μιας γεωργικής εκμετάλλευσης είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μέγεθος μετά την αξία των χωραφιών στο κόστος παραγωγής. Γι’ αυτό η σωστή επιλογή, η συντήρηση και η χρήση είναι καίριας σημασίας για το χαμηλό κόστος παραγωγής και την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης.

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας